Ja tez witam wszystkich nowych![]()
Ja tez witam wszystkich nowych![]()
WitamJa trafilam tu z wizaza, dzieki Vanessicie, chcoiaz zrobila to nieswiadomie podajac mi link do wartszatow z bitt
Kurs skonczylam 2 miesiace temu, wiec jestem wyuczona teorii, ale uboga w doswiadczenie i narazie pazurki robie sobie i siotrze
Mam 21 lat i jestem studentka technologii ochrony srodowiska
![]()
cześć dziewczyny
dzięki wam zrobiłam moje pierwsze pazurki
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem na forum już dość długo,ale dopiero teraz zdałam sobie sprawę,że się nie przywitałamcóż za brak kultury z mojej strony
Póki co raczej was czytam moje drogie niż się sama wypowiadam, bo praktycznie wszystko co umiem znalazłam tutaj. I za to wam Baaaaaaardzo Dziękuję.![]()
hej sieciuniu i reszcie
![]()
witam pazurkowe koleżanki![]()
witamy![]()
Hmmm jakie miłe zaproszonko witam wszystkim mam na imię Justyna jestem z Krzepic w woj.Śląskim zajmuję się stylizacją paznokci od 5 lat jest to moja praca , miłość, (zaraz przed mężczyzną) i hobby staram się ciągle jezdzić na warsztaty i pokazy by być jeszcze lepszą. Jeszcze raz witam
![]()
Witamy Cie serdecznie![]()
Witaj![]()
tyneczka, kinga3814, witamy![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
witam
ostatnio przypadkiem trafiłam na to forum
i bardzo mi się spodobało
mieszkam od 3lat w Holandii i a stylizacja paznokci
zainteresowałam się około 2 lat temu
bardzo się cieszę że poprzez forum
mogę się jeszcze wiele nauczyć oraz być na bieżąco w nowościach
pozdrawiam![]()
Witam wszystkichCieszę się, że tu trafiłam. Jestem Sara i kurs stylizacji pazurków ukończyłam 11 sierpnia 2009
![]()
z forum się wieeeeele nauczycie![]()
Witam wszystkie maniaczki paznokcijestem nowa na forum ale mam nadzieje ze bedzie mi sie milo z wami pisalo
pozdrawiam
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)