juz nie moge sie doczekac zobaczyc te piekne prace![]()
juz nie moge sie doczekac zobaczyc te piekne prace![]()
A można wysłać kilka zdjęć całości bo nie wiem na które ze zdjęć się zdecydować![]()
![]()
I wyslałam,ale pewnie bedzie tyle pieknosci ze brak szans
Moje też poszłyJuż nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć pozostałe prace, a na pewno będzie co podziwiać
![]()
Ale bedzie kolorowo...........
wspaniały konkurs :d
nie piszemy caps lockiem
Ostatnio edytowane przez Emilia B. ; 15-06-2010 o 11:53
Ehh ciężko samemu cyknąć sobie fotkę dobrą straszna lipa![]()
... a czy ja moge juz brac udzial w konkursie ?jeszcze nie ma miesiaca jak jestem na forum,ale bardzo sie staram i obiecuje ze bede grzeczna![]()
to sie chyba jednak nie wyrobie,bo czasu brak ...szkoda![]()
ja mam już zrobione, ale zastanawiam się czy nie zrobić innych![]()
Temacik cudowny i mam pomysła ale odpuszczam bo sama sobie na prawej rączce nie zrobie tego co zamierzałam![]()
WSPANIAŁY TEMATkolorowo będzie na pazurkach tym razem
![]()
ja sobie codziennie mowie jeszcze mam czas.....a tu juz tylko 6 dni..........
Szpila ja tez nie umiem lewa reka nic zrobic.....ale wole sie chyba pomeczyc na sobie ze 2 dni niz sluchac stekania co tak dlugo ile jeszce i czemu nie french
moze dzisiaj jak maluchy pojda spac zrobie kawalek jednej rekii tym sposobem wyrobie sie do terminu
![]()
a ja mam pytaie, czy można zrobić zdjecie krzywej i tunelu zanim ozdobie pazurki "na górze" że tak powiem, a kiedy skoncze to z profilu juz ze zdobieniem?Bo kiedy zacznę zdobić na już opracowanych i nabłyszczonych pazurkach to nie będzie zbytnio widać krzywej i tunelu
mam nadzieję, że mnie zrozumieliście![]()
eeeh, ja nie zdążę już :/
tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę zostawia![]()
Ja też niestety nie załapię się na ten konkursa szkoda bo temat bardzo ciekawy. Ale no cóż trzeba poczekać na następny
![]()
A ja ostatnio weny nie mam.... łeee.... nawet nie wiem z jakimi kolorami kojarzy mi się lato... a totalną pustkę w głowie mam przez moją dietę .... M A S A K R A ... Trzymam za Was kciuki dziewczynki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)