kiedy robilam kursy, uczono mnie ze nawet na najbardziej obgryziony paznokiec mozna dokleic tipsy, oczywiscie nie jest to latwe, ja pracuje tylko na tipsach i tylko zelami, szkoda bo widze ze na formie super efekt, mam klientke ktora bardzo bardzo obgryza paznokcie, zapuszcza skorki naprawde nie dba o dlonie, duzo z nia pracy a do tego ma bardzo male opuszki i plytki paznokci ktore i tak sa wygryzione do polowy, roboty tu duzo! musze pilowac tipsy zeby dopasowac mini mini, ale efekt nie jest zly nie wiem czy na formie udalo by mi sie tu cos zrobic, z reszta jak mowilam nie umiem,
prawda jest taka ze chyba kazda z nas miala inna szkole nauki, i swoje przyzwyczjenia!
je nie robie fotek, podziwiam wasze bardzo ladnie pracujecie, napewno zasypie was pytaniami! tym bardziej ze ni dlugo am 3 sluby do przygotowania: wlosy i paznokcie, zyczzcie mi powodzenia bo dosyc wybredne babeczki z nich
!

! musze pilowac tipsy zeby dopasowac mini mini, ale efekt nie jest zly nie wiem czy na formie udalo by mi sie tu cos zrobic, z reszta jak mowilam nie umiem,
Odpowiedź z Cytatem