ciemne zdjęcie ale mamusie widzę...a jak wytężyłam wzrok to i małego zobaczyłamboskie psiaki
Może uda mi się następnym razem zrobić lepsze ujęcie, ale ten mały gamoń ciągle się kręci i zdjęcia wychodzą zamazane![]()
madzialena śliczne mruczuszki pozycja snu Babela jest megaaaa słodka
Belunia mój olbrzym śpi ze mną co noc i daje meeega dużo ciepłekaprzyjemnie jest się w nią wtulać
Śliczne te twojepsiaki
. Od zawsze jestem zwolenniczką piesków.
Co nie oznacza że nie lubię kotków
![]()
Ostatnio edytowane przez paznokietki000 ; 20-05-2010 o 22:22
madzialena ale kot ma pozę
Belunia piękny ten duży jak i ten malusi![]()
Oto Tobiasz
Kupiony jako Bishon, dopiero potem okazalo się ze mamusia Tobiasza, uległa pewnemu pudelkowi i z tych emocji został poczęty TobuśNajkochansza i najwierniejsza istotka na ziemi
)
![]()
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
Madzialneko, przecudne koty, niezwykłe
hassi, moja Babcia też miała psiaka z tym, że otrzymanego, jako pudla (z pudlicy, czarnej), okazało się jednak, że i jego mama uległa. Wilczurowi. Babci "pudelek" sięgał pasa i też był najcudowniejszym psem pod słońcem
Ja też przedstawię moich podopiecznych (w zasadzie mojego mężczyzny):
Kotka brudna i obrażona z racji ręcznika:
Kotka czysta:Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ma 10 lat, nie jest rasowa, po prostu długowłosa.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Krewetki:
Red cherry, amano, babuletka. I ślimaki hellenki. Fotka jeszcze bez stada hellenek.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Rybki:
Gurami złote, gupiki, neony. I ślimaki świderki. Zdjęcie stare, z listopada, teraz mamy dużo mchów na "rogach" naszego konara i... generalnie jest inaczej, ale nie mam świeżych zdjęci.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Wąż:
Zbożowy, classic. Mniej więcej classic. Zdjęcie z młodości, teraz jest większy nieco.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Wąż zjadający myszkę. Martwą, aby myszka nie cierpiała zjadania żywcem.
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Oraz nie domowe, ale... wpadła nam do pokoju jaskółeczkaW zeszłym roku. Nie wiedziałabym nawet, gdyby nie obsrała mi garnituru przyszykowanego do ubrania a więc wiszącego sobie na okiennej rolecie. Tylko jedna niewyraźna fotka, bo nie chcieliśmy jej straszyć dodatkowo - i tak najadła się strachu będąc łapaną (udało się za 2 podejściem).
Dach upstrzony pozostałymi:Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Zawsze jednak chciałam zaopiekować się szczurkiem...Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez tusia ; 04-06-2010 o 14:09 Powód: ukrycie duzej ilości zdjęć
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Zgreduś, ehm.. a w jaki sposob ta mysz stala się martwa? Bo chyba martwych nie da rady kupic..?
Kocham zwierzeta, ale co do węża i martwych myszek to uhm...
hassi piesek śliczny![]()
Dziekuje dziewczynki) Teraz szukamy dla Tobiasza kobietki na randke..
![]()
Patrzcie jak mój kot sypia
Nie jak inne koty, że się skuli... nieee no bo po co- lepiej się porozciągać
o otwartym pysku już nie wspomnę(chyba musiał być zmęczony
)
Załącznik 24635Załącznik 24636Załącznik 24637
hahaha, jaki luzaka ten otwarty pysk mistrzostwo - moj facet tak czasami spi, no i ja jak mam zapchany nos
![]()
hehehe...Julcia ten kot jest swietny, masakra
Hassi- Tobiasz bardzo przystojnyna pewno nie będzie problemu ze znalezieniem mu laski na randkę
Zgredo - niezły zwierzyniec![]()
julcia masz super, koteczka z moim by się dogadali, bo podobnie sypiają ha ha
Witam wszystkich których znam i tych których dopiero poznamWrzucam foto psa hihi
![]()
Jaka kuleczka... łiii ;D Słodziak![]()
)))
śliczny psiaczek![]()
teraz psiaczek, w dodatku bardzo slodziutki ale za kilka miesiecy bedzie z niego pies i juz nie bedzie taki kochany![]()
marlena super psiak, taki puchaty
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)