ja zawsze biore 100/180 a wy
hnm..... ja juz wyzej napsialam ze myslalam ze jest dobry dopoki nie uzylam z modeny![]()
ja zawsze biore 100/180 a wy
hnm..... ja juz wyzej napsialam ze myslalam ze jest dobry dopoki nie uzylam z modeny![]()
z modeny jest 100 razy lepszy niz od aptylko ze troszke szybko idzie bo przewaznie mocno przedluzzam lozysko i daje grubsza kulke tam gdzie widac przedluzenie czyli paznokiec
![]()
suunyolciak- użyj wyszukiwarki, lub poczytaj temat od początku, w temacie o coverach również znajdziesz odpowiedzi na Twe pytanie.
Ja też mam pilniki z alle i jak dla mnie naprawdę ok. Ale najbardziej z alle kocham żel pink budujący![]()
ja mam czarny z alle i za diabła nie chce się utwardzića nowa lampa i nowo kupiony żel
mam też śliwkowy i ten utwardza się ok, ale muszę dwie warstwy n ałozyć zeby był ładny kolor.
chce sobie zamowic zele z alle paznokcie zamawialam u nich tylko kolorowe teraz chce zamowic te podstawowe doradzcie mi jakie najlepiej zamowic i czy prmer jest tez potrzebny ? podobno ten zel jest dobry Ĺťel UV - 15ml - SCULPTING - GESTY EXTRA MOCNY - Allepaznokcie.pl
---------- Dodano o godzinie 13:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:08 ----------
pomoze mi ktos ?![]()
Ostatnio edytowane przez naatajla ; 19-07-2010 o 13:48
nie używałam ale wiem że dziewczyny go kupowały i były zadowolone
ja sama używam zwykłego clear-a i jest w porządku biały do frencha też jak dla mnie jest ok![]()
mleczny róż jest ładnypink też miałam i jest ok
miałam też beżowy kamuflaż ale nie przepadałam za nim..
więcej kamuflaży nie testowałam więc nie pomogę bardziej ;p
primer daje zawsze więc nie wiem czy jest potrzebny czy też nie ;p
Ostatnio edytowane przez _kasiunia_4 ; 19-07-2010 o 13:57 Powód: ;)
kamuflazy nie chce, chce tylko zwykle zele do frencha mam i inne kolorowe tez dzieki wielkie ze napisalas![]()
dla mnie za gesty stanowczowzielam probke bo mozesz sobie zamowic tam 5ml i dla mnie zbyt gesty
![]()
ok dzieki dziewczyny*
Kupiłam zestaw z allepaznokcie. Najbardziej jestem zadowolona z lampy, z ozdób i gilotynki
. Żel Clear jest jak dla mnie ciut za gęsty ale myślę, że się przyzwyczaję
. Najmniej jestem zadowolona z bloków
jakoś szybko się zużywają...
Uff bo już myślałam że coś trefnego mi się trafiło![]()
Rosse jak z calego zestawu niezadowolona jestes tylko z bloków to i tak chyba ogromny sukces! W takim razie trzeba firme polecać.
![]()
Wypysia
Jeszcze zobaczę jak się będzie trzymał żel bo wczoraj zrobiłam sobie pazurki
Ale jak na razie jak najbardziej polecam![]()
Ja póki co mampare rzeczy od alle . I jestem zadowolona. Żele super, cliner ok, pilniki rzeczywiście się ścierają ale nie mam porównania. Więc przymuję , że tak ma być.
Polecam tą firmę dają dużo gratisów i rzeczywiście jest szybka przesyłka .
czytałam temat (i widze ze chwalicie zel scub...cos tam) ale mam konkretne pytanie do dziewcząt ktore pracowały na zwykłym clearze i na tym scub...cos tam... i mają porównianie w gęstosci, opracowaniu i przyczepności:
bo ja używam tego 01.Żel UV - 50ml - clear - Allepaznokcie.pl
dla mnie jest ok, zwłaszcza jak chłodno, ale jak jest mega gorąco to juz mniej mi sie podoba bo jest dla mnie za rzadki w gorącu... stąd moje pytanie:
ale czy ten Żel UV - 30ml - SCULPTING - GĘSTY EXTRA MOCNY - Allepaznokcie.pl nie jest przypadkiem gęstszy?
i w porówniau z tym zwykłym czy tez go sie tak dobrze opracowuje? i jak sie trzyma.. w porównianiu ze zwykłym
Ja pracuje na tych obudwóch żelach i faktycznie sculpting jest gęściejszy, ale lepiej się trzyma naturalnej płytki paznokcia niż clear.
Clear fajnie się opracowywuje bo nie robią się pagórki, za to sculpting, przez to że jest gęściejszy (przynajmniej mnie) robia się małe pagórki przez co trzeba się więcej namachać pilnikiem
![]()
Ale ogólnie jestem zadowolona z tych żeli, bado wg mnie są dobre.![]()
sculpting to mega gesciochKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćmnie osobiscie zle sie na im robi bo jest stanowczo za gesty a jak jest zimno to pod galaretke podchodzi
w temp ponad 30st robi sie srednio gesty
A co myslicie o ich kolorowych żelach?Ja mam czarny i jest paskudny-blady jakiś-blee
Poradźcie z jakiej firmy są piękne mocne kolory takie jak macie w swoich galeriach-dopiero zaczynam i nie mam doświadczenia z firmami![]()
Mój mąż to skarb!Właśnie ide go zakopać
Ja sobie na razie kupilam czerwony z Alle.. i jesz superasny!Nawet nie trzeba go mieszac idealny kolor!
`ja też mam kilka kolorków z alle i nie narzekam
no mieszałam i jest fatalnymoże mi jakiś stary wlepili
data niby dobra ale może jakis przelewany czy co
zgupłam juz..a czerwony mówicie,że oki
![]()
Mój mąż to skarb!Właśnie ide go zakopać
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)