Cytat Napisał Ewelina83 Zobacz post
A ja sobie w koncu zamowilam nowa lampe cyfrowa juz nie moge sie doczekac kiedy do mnie dotrze
Co do migania zarowek to mialam podobny problem jak sobie dokupilam nowe do mojej starej lampy bialej..zamowilam 8 zarowek z czego tylko 2 swiecily normalnie od razu 2 nie zapalaly sie w ogole a reszta migala po wlozeniu i zaczynaly swiecic po dobrej godzinie-co jak dla mnie bylo beznadziejne i tak za kazdym razem po wlozeniu ich czy zapaleniu.... wiec odeslalam !Facet mi napisal ze chyba mam chinska lampe bo u niego wszystkie chodza a lampa w cale chinska nie byla wiec wydaje mi sie ze to po prostu wina zarowek

ja mialam kiedys taki problem, zarowki mi mrugaly w lampie tylko 2 boczne, probowalam dopychac juz nawet lampe z piachy potraktowalam moj maz tak patrzyl i patrzyl co wyczyniampodszedl wyciagnal mrugajace zarowki(mrugaly po bokach) w wsadzil je jako 2 gorne a te 2 dobre jako boczne i lapka chodzila jak ta lala, okazalo sie ze cos w nich nie stykalo jak byly pod katem a ja od tego dopychania cale gniazo sobie obruszalam