Egipt super pomysł. już sobie zdobienie w głowie wyobraziłam![]()
Egipt super pomysł. już sobie zdobienie w głowie wyobraziłam![]()
a może "afrykańskie rytmy" - duże pole manewru![]()
cukierkowe paznokcie - fajny pomysł, wg. mnie fajne tez by były paznokcie w stylu marynarskim od dłuższego czasu chodzi mi po głowie taki temat![]()
afrykańskie rytmy super
i pomysł z bizuterią teżzawsze coś innego
O takafrykańskie rytmy są super pomysłem
![]()
Afrykańskie rytmy też fajnie brzmi...ale stopy czy biżuteria to już mniejnp. na stopach nie wiele można zdziałać bo paznokietki tyci tyci, więc pozostaje jeden DUŻY a to trochę mało, zaś co do biżuterii to tym bardziej zły pomysł bo to, że robimy paznokcie nie oznacza, że musimy umieć wykonywać pierścionki czy inne pierdołki z akrylu czy żelu, więc było by to trochę nie fer moim zdaniem. Poza tym myślę, że nie wiele osób wzięło by w tym udział z braku umiejętności.
Jak dla mnie póki co "Afrykańskie rytmy" i "Starożytne cywilizacje" wymiatająNo i czekam na upragniony temat z ankiety o kreskówkach
Myślę, że stopy można by podpiąć do konkursu, tak jak do aktualnego makijaż.
a moze zrobimy te kreskowki na tipsach
bo tak mysle ze nap aznokciach nie kazdy zgodzi sie nosic myszke miki np
ale mozna zrobic na 5 tipsach
dokladnie
bo ja jakbym robila to mam kolezanke ktorej i tak zdjemuje ale nie wiem czy ktos sie zogdzi hihina kaczorka hahah
oooo super by było gdyby te kreskówki były na tipsach![]()
Ja też się ze zdejmowaniem potem męczę strasznie dużo, a już mi serce pęka jak jakieś ślicznotki mam potraktować ostro pilnikiem i acetonem.
Starożytne cywilizacje i afrykańskie rytmy to moi faworyci![]()
Jestem jak najbardziej za tym,żeby kreskówki zrobić na tipsach![]()
tak tak takjuz mam wizje
![]()
![]()
![]()
![]()
a może wyprawa w tropiki?
a ja dzisiaj siedzialam w pracy i mi sie przypomnial Sandry samotniak
moze by taka propozycja malego konkursu- "paznokcie w kolorach teczy" ?
chodzi mi o takie zdobienie abstrakcyjne wykorzystujac kolory neonkowe wszelkiego rodzaju z kwiatkami i takie tam inne ozdoby![]()
A może coś z muzyka, tylko brać pędzel i tworzyć![]()
Dużo inspiracji jest muzycznych![]()
Zuzka od gromaja mam tyle pomysłów,ze już mnie głowa boli
![]()
mi tam po głowie chodzi konkurs o tematyce HEAVEN![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
A np paznokcie z epoki... Np rokoko... W rokoku wszystko było bogato zdobione, myślę sobie że fajnie byłoby przelać to na pazurki
A tu kilka rokokowych inspiracji
[/CENTER]Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)