Dzika, na serio Twoje prace są przepiękne! Te kwiaty, ach![]()
!
Aż mi szczena opada, ja nigdy nie bede tak umiec![]()
![]()
Dzika, na serio Twoje prace są przepiękne! Te kwiaty, ach![]()
!
Aż mi szczena opada, ja nigdy nie bede tak umiec![]()
![]()
kici kici...
to trzeba ćwiczyc !
tu mój kubek.. byle jaki i w sumie nie jest mi przydatny ALE znalazłam sposób na smutek, zamułe i złość![]()
nati piekny, piekny, jakie kolory, dlugopisy do neigo i na biurko!![]()
Natalia ładny kubeczekślicznie wychodzą ci te kwiatuszki
Super!
![]()
Kobietki mam pytanie odnosnie malowania akrylowymi farbkamimam dziewczyny chetne na malwanie ale na paznokciach naturalnych.. Malowalam kuzynce na lakierze.. wspaniale wyszlo ale nalozylam na wierzch UV gel ten w pedzelku. No i szok... kolory sie zlaly
Czy ktoras wie czy mozna malowac na wierzch tylko bezbarwny lakier? Czy jest cos specjalnego.. Te klientki nie chca zelu, leczy tylko malowidla typu one stroke ... Blagam pomozcie
![]()
a ja nie wiem o co tu chodzi (naczy sie wiemale nie wiem...) poprostu uważam ze nie zasłużyłam..
dostałam od kury dzikiej-naszej gwiazdy łan storkowej super drewniany (z racji mojej upierdliwści kolczykowo-bransoletkowo-wisiorkowej) świecznik na świeczuszki zapachowe oczywiescie ołanstorkowany...
jest piękny...kuro dziękuję jak nie wiem co.. całuje w kurzy kuper wręcz
![]()
piekny ma ta kurka talenta no no
goopi woszczur, to za pedzle i w ogole za.. w ogolena zdrowko
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:12 ----------
milla-żel na lakier? Dziw, ze Ci nie odszedł taka całą skorupkąBezbarwny jednak w takich wypadkach albo inny top coat zalatwia sprawe. Podejrzewam, ze lakier wszedl w reakcje z żelem i Ci sie porozmazywało. Albo tak jak mowi madzialenka, malowania byly za swieze, lakier byl za swiezy i to sprawilo, ze wyszla kupa. Nablyszczaj bezbarwnym, bo jak pazur ma byc naturalny to chyba lepiej tak.
kurcze ale ślicznie malujecie,ja próbowałam ale cos mi nie wychodzi![]()
iotka-ciwczyc trzeba cwiczyc,
karna - raz probowałam? Czy.. wiele razy próbowałam. Trzeba probowac bardzo duzo, a potem zaczyna wychodzic, a potem zachecone zaczynamy komponowac zeby fajnie sie kwiatki ukladaly, a potem.. malujemy w domu co tylko mamy. Widzisz sama,kolczyki, bransoletki, drzwi, kubki i inne przydasie.
Dziewczyny super malowanki, probowanki tyreningowe kwiatki.... naprawde tworzycie przepiekne malowanki,...
Kuro Kochana normalnie wymiatasz tak ze az slow brak....a te malowidla na swiecznikach powalaja.....naprawde chyle czola.... a jak koraliki![]()
wspaniałe wszystkie Wasze prace - jestem pod ogromnym wrażeniem![]()
nie wiem czy juz to gdzies bylo, ... jak cos to przeniescie gdzie trzeba
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Nie wiem moze mam złe pendzleale tak jak mowicie trzeba cwiczyc i cwiczyc,jak bede robic razem z tymi filmikami to moze wkoncu mi wyjdzie
![]()
Stwierdzam i postanawiam w obecności świadków że jutro po powrocie z Malborka realuizuje powyższy filmik który dodała Unita
Pochwalę się co mi wyszło, ale pewnie wielkie nicale będę uparcie trenować!
jak wrócą mi ptaszki podziękuję Ci Unitko za ten pożyteczny filmik![]()
a czy zawsze trzeba tak jakby oczyszczac pędzelek zeby było mniej farbki?
moze daje za duzo farbki i dlatego mi nie wychodzi![]()
mi się wydaje że trzeba, ale to tylko moje wydawanie;D bo jak farbki nie "oszczędzisz" to z paznokcia będzie spływać lub będzie taki gruby kleksik. no tak mi się wydawa![]()
Kuuuurko pięknyyyy ten świecznik
natalia super ten kubeczek![]()
ale się za siebie wzięłam... i mój pierwszy malunek one stroke
Askar świetneGratuluje pierwszy łan strołk i taki ładny
Super!
![]()
Askar jak na pierwszy kwiatek to bombaMoje pierwsze to nie były podobne do kwiatkow
![]()
Madzia, Nikola, dziękuję za miłe słowawiem, że dużo pracy przede mną, ale się wezmę za siebie i może kiedyś dogonię te najzdolniejsze koleżanki
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)