Ja Wam bardzo dziekuje dziewczyny. Jestescie cudowne, a w ogole to mnie bardzo dopingujecie i to przez Was maluje te rzeczy, owszem o one stroke jeszcze wczesniej slyszalam, ale takie to metne bylo i dopiero z tego forum... ech, dzieki, dziekio
Zyzek- wiem mniej wiecej o co chodzi, ale nie wiem czy to sie da tak zrobic, bo.... moje te male koraliki są na cieniutkiej gumce i nawet jak noga puchnie to sie gumka troche rozciaga i jest git, na sznureczku obawiam sie-opadalyby na podbicie, a moje nogi zawsze puchna wieczorem i wtedy troche sie gumka rozciaga i jest git
Rudzia-Ciotka, dzieki za doping normalnie no
Kobieta z pazurem, Unita- nie mam, konkretnego cennika, moge napisac ile bralam od dziewczyn z forum, bo pare kupilo moje prace(najwyzej od admina dostane ostrzezenie, bo handluje , a wiec tak dla Was laski w sensie dla dziewczyn forumkowych
15 zl kolczyki(niezaleznie do wielkosci i wzoru i ksztaltu- sa romby, prostokaty, kolka, kolka z dziurka etc)
12 zlotych grube bransoletki
10 zlotych cienke bransoletki
W kompletach: kolczyki plus gruba bransoletka 22 zlote, kolczyki plus cienka bransoletka 20 zlotych
koraliki na nozki.. tu kurna nie wiem;-/ wymyslcie ile;/-
mam jeszcze wieksze korale, ale nie zaczelam ich jeszcze malowac, takie na szyjke, moga byc a la obrozka(ja tak nosze np), albo troche luzniejsze;-/
a tera adminie-zabij...
A w ogole te roze to dziewczyny jest lilya, ktoras z Was link wkleila, w sensie nieudolnie podrobiona lilya....
a kolczyki maluje dzieki pluszakowi, ktory wynalazl te z ebowego drewna i powiem Wam co my robimy(najwyzej pluszak mnie zje) siedzimy sobie nocami na gg z pluszakiem gadamy o kolorach, zawijaskach i zakretaskach i malujemy przed kompem, do trzeciej w nocy.. dramat![]()

o
Odpowiedź z Cytatem