Witam i ostrzegam, to forum uzależnia![]()
niestety, albo stetymuszę ptwierdzić, ze frum uzależnia i nie sposób się oderwać od czytania postów
Witam wszystkich serdecznie![]()
Witam mam na imię Kasia![]()
Witamy Katarzyno![]()
Witam Wszystkich![]()
kasia77777, witamy w naszej rodzinie![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
witamy witamyforum jest super
![]()
Mam na imię Roksana jestem z Katowic. Tu o moim pierwszym razie
Witam wszystkich.
Witamy wszystkich..i zyczymy jak najdłuzszego pozostania![]()
Witam nowe koleżanki. Jestem pewna,że wieeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllleeeeeeeeeee się stąd nauczycie-jak jestem przykładem-całą teorie mam stąd....teraz praktyka leży tylko w moich rękach,ale sama zauważyłam,że za każdym razem wychodzi już lepiej,więc do czytania dziewczyny i do pędzli![]()
Witam serdecznie. Mam na imię Aneta i jestem całkowicie początkująca w dziedzinie paznokci (ale bardzo zainteresowana i pełna entuzjazmu), troszkę więcej doświadczenia mam w dziedzinie wizażu, więc służę radą. I mam nadzieję, że w niedługim czasie nadrobię zaległości w czytaniu postów![]()
riczka, olusia87, Hosenka, witamy![]()
![]()
Witam was dziewczynyMam na imie Weronika i interesuje sie oczywiście pazurkami
Swoją drogę z pazurkami zaczęłam niedawno i przybyłam do was aby sie dalej kształcić..
)
mam nadzieje że mnie trochę podszkolicie i nauczycie wielu rzeczy..
![]()
Buziaki
![]()
werusia16, witamtu można bardzo wiele się nauczyć
![]()
Witam wszystkie nowe dziewczyny i zachecam do udzielania sie bo dzieki naszym wspolnym spostrzezenia jestesmy w stanie wiele sie nauczyc![]()
witamy , witamy![]()
j_mail, my również witamy![]()
Cześć dziewczyny, fajnie że tu dotarłyście. Rozejrzyjcie si ę tochę i zapraszamy do czynnego udziału w życiu ForumNie wstydźcie się zabierać głosu, nie bójcie się pytać. Welcome !
"Bo łączy nas piękno"
www.trendy-style.com.pl
mail: szkolenia@trendy-style.com.pl
tel/fax: 22 666-45-89
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)