No mój Kenzo ma ok 4 mies a łapy wielkosci jak moja 5 letnia bokserka
Zabawa![]()
No mój Kenzo ma ok 4 mies a łapy wielkosci jak moja 5 letnia bokserka
Zabawa![]()
Ostatnio edytowane przez plushak ; 14-07-2010 o 20:16
druga fotka jest boskaslodko to wyglada...
![]()
Sara tzn bokserka jest z nami od 5 lat i zawsze w domciu to domowy pupil a Kenzo owczarek ma kojec na podwórku i bude tak wielką że jak sasiad przyszedł to pytał czy to domek dla synka?A w domu był do póki nie miał kojca. Z 2 bym nie dała rady siki kupy i sierść. Wystarczy że z jedną mam problem gdy błoto jest bo tak to na dworzu się załatwia nigdy w domu. ALe kocham oboje jak nie wiem moje pupilki
![]()
zdjęcie z serii "tak się żyje"
Załącznik 27545
a to mój kotek
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
julcia aż się ze śmiechu popłakałam![]()
Jula dobre, dobreschowalas tam cos czy tak z ciekawosci tam wlazl ?
![]()
Emila Twoj pies ma u mnie mistrza za pozy w trakcie spania![]()
A to moj piesiuwczoraj wieczorem mu sie zdechło (bardzo się męczył)dostał obrzeku mozgu i w ogole okropnie to wygladało miał zaledwie 8.5roku
![]()
Jeszcze mam kota i dugiego psa to pozniej wkleje
raczej miala ale na zdjeciu wyglada jakby byl smutny...szkoda bo ja nie lubie jak zwierzeta zdychaja i w dodatku w tak straszny sposobwspolczuje...
Kotek dał czaduUśmiałam się jak nie wiem.
o mało się nie udławiłam śniadaniema jak ryknęłam śmiechem to koleżanka z pokoju wypuściła kubek z rąk...po ok 20 min rechotu ( patrzyli się na nas, jakbyśmy się ledwo co zerwały z pokoju bez klamek ) poszłam po mopa, coby kawę i resztki w/w kubka posprzątać
przed filmikiem powinno być ostrzeżenie "nie oglądaj w pracy"
![]()
moj nowy balkonowy lokator
specjalnie dla emi jest on wielkosci pieciozlotowki
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
oo jaki fajowy
a to moja niuńka
milenko pluszaczek przytulaczek super, a jedno pytanko jest w terrarium czy biega swobodnie?
już was nie lubieja się poskarżę! że mnie straszycie!obie jesteście u pani!
ps. dobry sposób na cellulitis - jak oglądam te "cuda" to tak mnie telepie,że chyba zgubiłam już z 4 cm na udach![]()
a tu moje maleństwo Yoko
i duża babunia Irka![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)