a ja chyba sobie jednak ten odpuszcze... jakoś nie mam wenychyba, że mi się coś odwidzi
![]()
Do 15.08 jeszcze duuuuuuużo czasu,więc nie trzeba już panikować,że brak pomysłówJak mi coś fajnego zaświta w główce albo przypadkiem coś wyjdzie to wyślę....jak nie to nie będę rozpaczać tym bardziej,że w moim przypadku udział jest tylko dla dyplomu i doświadczenia...na nagrody nie mam szans
![]()
Każdy ma szansę! dziewczyny jest sporo czasu na pewno coś ciekawego wymyślicie![]()
a ja ........niekonkursowa kobita dzisiaj mialam wizje pazurównormalnie jadę samochodem i jak w filmach rysunkowych zaswiecila mi się zarówka nad głową
i olsniło mnie
![]()
hehe
Tusia mnie olsnilo wczoraj jak mylam naczynia :-) pomysl swietny tylko czy sobie poradze ?
jest troszke czasu ,może się sprężę i coś wymyślę![]()
trzeba przyznac, ze temat do lekkich nie nalezy, ale to dobrze![]()
Hmmmmm... Więc to logo musi być zawarte w pracy tak![]()
Bardzo fajny temat konkursu, ale powiem szczerze, że przez ten wyjazd pomysły mi się wypaliłyDobrze że jeszcze trochę czasu to może jednak uda mi się coś wypaćkać
![]()
konkursik ciekawywarto się nad nim zastanowić
![]()
Ciekawy konkursik, ale przyznam ze jeszcze mam pustke w glowiemoze niedlugo cos wymysle
![]()
Ja też powoli zbieram pomysły, myślę, że jeden z wcześniej nie zrealizowanych ma tym razem swoją szansę, choć wtedy nie wykluł się ostatecznie![]()
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
A ja dzisiaj zrobiłam tylko muszę aranżację wymyśleć jakąś![]()
Pomysł jest, gorzej bedzie z jego wykonaniem i aby był dokładnie takie jak sobie upatrzyłamNo, ale próbować trzeba zawsze, nic się nie straci
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
A ja mam w głowie Czarną Dziuręi ciągle za małe umiejętności techniczne
![]()
Wiecei co zastanawiam się czy by nie zerwać tych pazurów i nie zacząć jeszcze raz? wzorek jest taki jaki chciałam tylko tunel do d** krzywa C też nie jest jakaś super i znowu mi wyszło płasko![]()
szerek, masz jeszcze czas, wiec możesz próbowaćskoro nie jesteś zadowolona to rzeczywiście zrób jeszcze raz
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)