Kurko wypasiony komplet![]()
kura- fantastyczny komplet! jesteś moim guru
Kurko rewelacja!
Takie polaczenie juz widzialam bo mam takie balerinki ale bizuteria cudna chyba sobie tez trzasne podobny kaplecik wlasnie do bucikowNo wlasnie dostalam swoja pake z elementami i tez zaczynam ,,produkcje,,jak czas na to pozwoli.
dokończyłam lampę :
PS wybaczcie ilość zdjęc, ale chciałam dokładnie pokazac z kazdej strony itd![]()
no i znów załapałam doła przez kurkę
normalnie odjechany ten komplet
![]()
Natalia, ślicznie lampka wygląda, napewno będzie się milej pracowało
dzikakura piekny komplecikAz mi sie zachcialo
natalia268 super- lampa robi wrazenie!
Kurka ladne te kolczyki
Natalia lampa robi wrazenie![]()
mam wrazenie ze tylko ja jestem takim beztalenciem
jak ogladam Wasze prace to mi sie plakac chce..
Kura drapiezny komplecikwrrrrrrrrrr
Natalia super lampa, moja tez tak mozesz pomalowac![]()
dzieki laski jestescie kochane.. prosze.. zastosowanie kompleciku, hehehehehe, a co!
Ze niby offtop? Ze niby nie w tym miejscu?Oto wasza kura ekshibicjoniastka
![]()
boskie zdjęcie... narobiłas ochoty..ahh...
PS na pw poprosze dane do przesyłki![]()
Kurko szalejeszBoska reklama
![]()
mrrrr Qra przy takiej reklamie łanstrokowe kolczyki pojdą jak woda![]()
osz kurka... zdjęcie super! A komplet rewelacyjny! Ty się ino przyznaj ile już masz tych komplecików? eh... zazdroszczę...![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Natalko przepięknie![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Kurko, komplecik panterkowy, świetny. Kolorki jak dla mnie dobrane idealnie, zdobienie i kolorystyka letnia, oczywiście pięknie wykonane.
Nie myślałam, że twoje prace mogą być jeszcze piękniejsze a jednak...Nie mogę się doczekać następnych, bo Twoje malowanki po prostu oczy cieszą
Natalia, lampka bardzo ładna, tak jak piszą dziewczyny, też myślę że teraz to Ci się przyjemnie będzie z takim sprzętem pracować, malowanki świetnie Ci idąŚlicznie!
O żesz kurnaKurka, jaka reklama
Jak z kalendarza, zdjęcie idealne na plakat
![]()
No napatrzeć się nie mogę no![]()
oooo kurka ...Kurko ,normalnie zdiecie jak z katalogu wycieczeke na Karaiby.... jesuja to chyba pojade po takiej reklamie ...
...aha a komplecik ,pasuje do wyjazdu![]()
Lampa jest przecudna, takie piekner roze, ze szok normalnie natala!
stara kura skandalistka Wam sie spodobała?Nie moze bycTo polska zatoka -Sopot- dziewczyny. Zapraszam, pogoda cudna, a te glony, khem, wcale tak bardzo nie przeszkadzają jak sie czlowiek uprze i sobie wmowi, ze.. ich nie ma.
Dziekuję dziewczyny, tak sie ciesze, ze Wam sie podoba
Askar.. nie uwierzysz.. mam jeden-panterkę pozyczylam od cory, ktorej zrobilam bo piszczała, ze chce.
a to moje kolejne próby z farbkami i biżuterią
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
paznokietek, trzecie. Trzecie kwiaty na bialym tle sa przepiekne i swietny aranz![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)