witamy![]()
witamy![]()
witam wszystkich![]()
witamy cieplutko![]()
![]()
Witam wszystkich!
Mam na imię Angelika i bardzo sie ciesze że moge być tu z Wami!
Pozdrawaim wszystkich![]()
witajcie![]()
WitamZarejestrowałam się dawno, ale zupełnie o tym zapomniałam, dziś powracam
![]()
Witam![]()
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.Jestem nowa, ale mam nadzieję, że szybko się wdrożę.
Na imię mam Karolina, stylizacją paznokci zajmuję się od paru lat.
Pozdrawiam wszystkich!
![]()
carmenita, legionistka, Andziapl1, witam![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam...
...w tym czcigodnym gronie.
Mam nadzieję na nowe paznokciowe przygody i oczywiście wymianę doświadczeń!![]()
Wiatmy serdecznie![]()
![]()
Czesc Dziewczyny, wczoraj sie zalogowalam pierwszy raz :) mam nadzieje, ze cieplo mnie przyjmiecie:D
Paznokcie robie prawie dwa lata, amatorsko. na poczatku bawilam sie glownie zelem, teraz glownie akrylem. Staram sie doksztalcac poprzez kupowanie znanych czasopism paznokciowych (poki co) a w przyszlosci, mam nadzieje,ze niedalekiej zrobie kursy stylizacji :)
pozdrawiam wszystkie Panie goraco :)
Mam taka skromna nadzieje, bo z tego co zdarzylam zauwazyc grono stylistek jest nie tylko dobrze wyksztalcone ale rowniez lubi dzielic sie wiedza z poczatkujacymi![]()
Bajadera, tu same przygody Cię spotkają
poolciaa, mamy nadzieje, ze zostaniesz z nami dłużej![]()
hej dziewczyny, ja jestem tu nowa wlasnie sie zarejestrowalam i juz zauwazylam ze jest tutaj bardzo duzo pomocnych informacji. Paznokciami zajmuje sie niecale 2 lata jestem samoukiem bo narazie nie mialam kasy na kurs ale w najblizszym czasie chce zrobic kurs zdobienia...wykonuje paznokcie zelowe, teraz przyjdzie mi troche nowyh rzeczy z allegro i bede uczyc sie na formie..
mam nadzieje ze w razie co pomozecie
buziaki
![]()
karlanails witamy na forum![]()
Cześć dziewczyny, jak fajnie że do nas dołączyłyście
Uprzedzam, że to forum jest pod każdym względem wyjątkowe: nie potrzebne inne używki bo ono bardzo uzależnia
I pamiętajcie o jednym: jeśli zajmujecie się pazurkami amatorsko - tutaj przeczytacie wiele informacji, które zapewne Wam pomogą ale nic nie zastąpi profesjonalnego kursu. Życzymy Wam samych zadowolonych klientek i mnóstwa radości wyniesionego z tego forum
Cmok!
Ciocia Wiola ;-)
"Bo łączy nas piękno"
www.trendy-style.com.pl
mail: szkolenia@trendy-style.com.pl
tel/fax: 22 666-45-89
karlanails, witajtu zawsze można liczyć na pomoc, więc w razie problem pisz
![]()
Witam cieplusio wszystkie nowe dziewczyny![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)