Paznokietek ja się zgadzam z kurką.
Te ostatnie są przepiękneświetny pomysł
![]()
te kwiatki wyglądają jakby były namalowane na tle siateczki bądź koronki![]()
skończyły mi się podziękowania
dlatego dla wszystkich ogromniasty całus
dziękuję do was mi jeszcze daleko, zatem tym bardziej sie cieszę, ze komuś się podoba
paznokietku -te "koronkowe" piekne![]()
jw. Pomysł rewelacjaWykonanie cudowne
Bajka
Elegancja francja
PS dziękuję wszystkimfarby wyciskac, pedzle w dłon i malowac
![]()
![]()
karolaj przepiękna praca, brawo![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Kuuuuuuuura ale fotagodna pozazdroszczenia
![]()
Paznokietek,wszystkie są śliczne ale te koronkowe mnie powaliły
Karolaj piękne![]()
Kurko super zdjecie!Paznokietku sliczne kwiaty,te na bialym czadowe
No to ja teraz swoje wstawiam,oczywiscie kurka narobila ochoty na panterke,a ze mam buty w ten desen to sobie tez strzelilam taki zestawiki jeszcze kilka innych.Zielony tez chyba sobie zostawie bo mam chopla na ten kolorek
I tu jest problem bo mysle zeby sprzedac a mi szkoda bo kazdy inny hihi ale trzeba bedzie
Jade te kolczyki kwiatki z panterką są boooooskiejak mi się marzą takie kolczyki...
Dziękuje dziewczynystaram się
![]()
Jade, śliczny komplecik.
A tu moje malowanki. Prezent dla kuzynki. Nie chciało mi się zamawiać drewnianych to kupiłam plastikowe w sklepie ze sztuczną biżuMuszę jeszcze polakierować, i bigle powsadzać. Komplet zawiera: kolczyki na sztyfty, kolczyki wiszące małe, wiszące duże, pierścionek i bransoletka
Kura narobiła chęci na panterkę, więc nie wiem czy z tylu kolczyków nie namalowac
![]()
Superaśne Hersanapewno kuzynka bedzie zadowolona z takiego prezentu
swietne hersa, super.. na zloto
Jade juz pisalam, piekne kompleciki. Dziergaj i sprzedawaj, jak mawia klasyk-prawdziwe dzieło sztuki uzytkowej to takie, które wieksza przyjemnosc sprawia nabywcy niż tworcy![]()
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 17-07-2010 o 19:58
Jade, hersa - przepiękna biżuteria![]()
Blisko mnie hersa, blisko mnie, podejrzewam, ze jak jakies doszkalania pazurowe beda to go spotkam![]()
Właśnie tam miałam na wakacje jechać, bo moja kuzynka zakupiła mieszkanko w Straszynie i chciałam obejrzeć, ale jeszcze w Pruszczu mieszka. Jej rodzice właśnie są u mnieJeśli wyrobie finansowo to może pojadę. Dam znać jak coś, chętnie na kawkę się umówię
(jakbyś była w okolicach Karpacza to zapraszam)
Hersa, Ty z Karpacza jestes?mam stamtad super wspomnienia
a tu Zeberson:
kumplet![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)