witam kochane po urlopie
jak obiecałam w koszulce paradowałam i nawet ludzie zwracali uwagę,ten gorsecik jest git!
witam kochane po urlopie
jak obiecałam w koszulce paradowałam i nawet ludzie zwracali uwagę,ten gorsecik jest git!
Hej dziewczyny! Pora się ujawnićobserwuję forum już od dawna,jak dla mnie jest bossskie! Pełne przesympatycznych dziewoj i pomocnych wiadomości.Pazurami zajmuję się od 1998 ,kursik zrobiłam w1999 roku. Pazurki to moja wieelka pasja
kropka, witajmamy nadzieje, ze teraz będziesz się udzielać
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam wszystkich, mam na imię Monika- jestem nowa- mam nadzieję, że dowiem się tutaj dużo różnych przydatnych rzeczy
Pozdrawiam
![]()
napewno, o to sie nie martw.
powodzenia i wytrwałości
![]()
![]()
![]()
hej laseczki , serdecznie was witamy!
Cześć moni, cześć kropka.
na pewno poczujecie się tu jak w domu![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
ciesze sie ze sa jakies konkursy![]()
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i witam serdecznie.
Wypysia
Witam![]()
Dopiero zaczynam korzystać z takich udogodnień jak fora paznokciowe, ale mam nadzieję, że nie popełnię żadnej gafy
Pozdrawiam wszystkich pazurkomaniakow i nie tylko...
Witam wszystkie Panie
Mam na imię Marcysia i jestem początkującą "stylistka paznokci" ,wzięło się to z zamiłowania do pięknych dłoni ,ale przede wszystkim podreparowania budżetu domowego, mój synek jest nie uleczalnie chory ,a leczenie jest kosztowne .
Uwielbiam patrzeć na piękne i zadbane dłonie, dziś dołączam do Was z ogromną chęcią ,śledzę to forum już od dawna i jest rewelacyjne.
Mam ogromną nadzieję,że wiele się od Was nauczę
Pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich serdecznie! i ja postanowilam dolaczyc do waszej spolecznoscimam nadzieje ze sie szybko zadomowie
![]()
Cześć nowe forumki.Na pewno szybko się tu zadomowicie![]()
Witamy wszystkie nowinki na forum![]()
Witammam na imię Renia. paznokciami zajmuję się od dziecka jako mała dziewczynka malowałam pazurki moim lalkom i robiłam makijaż flamastrami miałam przy tym przednią zabawę
teraz aktualnie zajmuję się moim słoneczkiem
2 letnia córeczką Anią
![]()
witam wszystkich![]()
czesc Renia
czesc PUcia
Wypysia
witamy witamy, forum jest super bardzo wciągające
![]()
paucia_me, Renata Bronisława Kubiak, Azjaci, marcelinka127, Lidzia, witam![]()
zapraszam do udzielania się
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)