Świetne są te wzory i mają pewną przewagę nad Konadem - odbicia lustrzane. Dzięki donna![]()
Świetne są te wzory i mają pewną przewagę nad Konadem - odbicia lustrzane. Dzięki donna![]()
cóż ja zastanawiam sie od pewnego czasu nad kupnem stempelków ale ....
w dobrejradzie są stępelki bardzo tanio bo prawie 9zł
Ale nowośćZestaw do zdobienia paznokci metodą stempelkową - stempelek + zdrapka MATOWA CZERWONA GUMKA
:: dobrarada
i kilka płytek po prawie 16zł
Ale hitPłytka do zdobienia metodą stempelkową - m15 lilijka :: dobrarada
Ale hitPłytka do zdobienia metodą stempelkową - b17 lub wg numeracji (m20) :: dobrarada
z forum można się wiele nauczyć
JA uważam ze to zbedny zakup.
Kupiłam sobie też stempelki i jestem wogole niezadowolona.
Uwazam ze na paznokciach wychodza niewyraznie bardzo blado, ze prawie ich nie widac.
Jakbym miala mozliwosc wczesniejszego sprobowania napewno bym ich nie zakupila.
a mają mają i ciężko nawet znaleźć tą folijkę na nichdopiero jak porysowałam dłutkiem po większym wzorku to ją znalazłam...
to są pazurki robione tanimi stępelkami i zwykłym lakierem i nie są aż tak tragiczne...
Ostatnio edytowane przez iwa1223 ; 11-05-2009 o 21:54
z forum można się wiele nauczyć
ja jestem z moich stempelkow zadowolona
Byłam na Targach Kosmetycznych EXPO, widziałam te stempelki firmy Konad... jak dla mnie fajna sprawa, podobało mi się i muszęw coś takiego sięzaopatrzyc.
---------- Dodano o godzinie 17:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:44 ----------
piękne!
Ja z moich też jestem zadowolona, choć przeszkadza mi, że Konad nie ma wzorów symetrycznych.
ja też używam tych stępelków z konada i są super tylko żeczywiście dużo od lakieru zależy.![]()
Ja wlasnie zamierzam sobie zamowic konada i tak szukajac znalazlam taki zestaw,ale cena to mnie z krzesla wywrocila,wstawiam tak do lukniecia
A do tego sie przymierzam wiec prosze o porade,moze ktos posiada takiKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Nie ma co kupować takiego wielkiego zestawu, na początek najlepiej mały wypróbować i jak Ci się spodoba to możesz zainwestować w większy![]()
donna ale one super Ci wyszły
Ja tezKONADA
![]()
SZCZĘŚLIWA
miminka ja ten mniejszy chce kupic,ten duzy tylko chcialam pokazac nawet nie pomyslalam zeby go kupic![]()
Wlasnie sobie kupilam zestaw,i mam takie pytanko,bo w zestawie sa tylko 3 kolory lakierow,jak bym chciala inne kolorki to musza byc lakiery tylko przeznaczone do tego czy moge tez uzywac lakierow do paznokci?
Najlepsze są lakiery oryginalne, bo zwykłe są zbyt rzadkie i wzorki wychodzą blado. Widziałam, że dziewczyny pisały, że nadają się też bardzo gęste lakiery, ale ja nie próbowałam, bo używam tylko Konada.
Najlepiej gdyby były oryginalne i matowepróbowałam kiedyś normalnym lakierem to mało co było widać wzorek i był taki przezroczysty
Dziekuje kochane dziewczyny jak przyjda to bede probowala,linerow mam sporo i nawet super kolorki a w zestawie ,bialy,czerwony i zielonyto jak dla mnie za malo a juz troche wydalam ostatnio wiec niechce przeginac bo mi maz karte zabierze,hihi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)