Myślałam, ze będzie łatwiej coś wymyslec ale tez mam pustkę w głowie,,,, to pewnie przez te upały nie możemy nic zdziałać![]()
Myślałam, ze będzie łatwiej coś wymyslec ale tez mam pustkę w głowie,,,, to pewnie przez te upały nie możemy nic zdziałać![]()
A się jeszcze zobaczy. Kobietozpazurem przez zerwanie miałam na mysli usunięcie, jeszcze tak źle ze mną nie ma.
a u mnie tez pustka w glowie i zadnej weny, choc czasu jeszcze troche jest, wiec kto wie![]()
Mi właśnie wpadł pomysł do głowy i w tej głowie mi się podoba, ale pewnie jak to zrobie to już nie będzie tak fajnie
![]()
Ja też mam pomysłazobaczymy jak pójdzie z wykonaniem...
![]()
Ja już zrobiłam poprawiłam na ile sie dało no i zaraz wyslę.
Jaaaaaaaaaa....a ja teraz doznałam dziwnego olśnienia ;p jutro będę w pracy tworzyćI pewnie jutro wyśle...
ja juz 1 raczke mam zrobiona jutro druga![]()
To ile z was już wysłało![]()
. Kurcze taki super konkursik a ja pomysłu nie mam żadnego
...
A ja mam pomysła, ale czasu już tak mało i nie wiem czy uda mi się nadrobić zaległość w aktywności, byłam na wakacjach i niestety nie było czasu się po udzielać![]()
a mnie dziś olsniło i mam pomysłtylko nie wiem czy moje pazurki to wytrzymają ,bo konkurs za konkursem
![]()
Ja nie mogę wystartowac......bo jestem za świeża hiiihihihnie kwalifikuje sie.... mały pomysł miałam..ale myślałam nad tym pomysłem i mialam troche problem bo według mojego uznania ,,kolory lata'' nie pasują do kolorów marki mistero milano bo są zbyt zimne dla mnie...ale świat należy do odważnych
Powodzenia dziewczyny![]()
Podstawę już mam, jutro będę zdobić![]()
Ja właśnie zabieram się do wysłania... Ale jak zwykle mam dylemat które zdjęcie wybrać
.........
No to poszło... Teraz czekam na potwierdzenie![]()
Ostatnio edytowane przez kachna831 ; 07-08-2010 o 11:09
ŻYCZE wszystkim uczestnikom POWODZENIA![]()
Wysyłała już kóraś z was pracebo ja wysłałam a potwierdzenia nie mam, zawsze miałam od razu a dzis nie wiem co jest
![]()
wysłałam i dostałam potwierdzenie. Musisz skasować spacje bo tu podali spacje między @![]()
konkurss@swzorki.info (s-spacja)
a w mailu podajesz konkurs@wzorki.info
Mam nadzieję ze w miarę jasno to napisałam hehe
Emilko skasowałam spację , po wysłaniu dostałam komunikat, Twoj list został wysłany ale tego automatucznego potwierdzenia nie dostałamCholercia, może wysłać jeszcze raz...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)