Witam witam wszystkieja jestem bardzo zadowolona z tego forum, dowiedziałam się mega duuzo fajnych rzeczy
![]()
Witam witam wszystkieja jestem bardzo zadowolona z tego forum, dowiedziałam się mega duuzo fajnych rzeczy
![]()
Witam nowe koleżanki![]()
witam wszystkich nowych forumowiczów![]()
![]()
wielkie helo ;p
![]()
Witam wszystkie nowe forumki![]()
chciałam serdecznie przywitać się z wszytkimi na forum-![]()
Czescjestem Agnieszka od sierpnia 2009 zaczelam robic paznokcie \w marcu 2010 zrobilam podstawowy kurs metody Żelowej po ktorym dostalam Certyfikat
![]()
kasandra_x, witamy i my
Agusia20, witamzapraszam do udzielania się
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witamy! Witamy!![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Cześć. Jestem Marta
Bardzo początkująca stylistka paznokci ponieważ kurs ukończyłam niecały miesiąc temu
. Bardzo mnie to wciągnęło i mam nadzieję że przez to forum sporo się jeszcze nauczę
![]()
Witamy
Gwarantuję, że znajdziesz tu wiele przydatnych informacji
Witam wszystkich. Mam na imie Marta. Jestem mama dwoch synow. I mieszkam w Holandii. Paznokciami zajmuje sie juz jakis czas, ale tylko amatorsko.
Marta witamy serdecznie![]()
witamy![]()
marta325, rosse, witam obie Marty![]()
Hej Dziewczyny
Szukałam w internecie informacji na temat 'jak otworzyć własny salon' i w ten sposób natrafiłam na to forum. Dowiedziałam się już z niego kilku przydatnych informacji, więc dzięki Wam za to
Ja sama zajmuję się przedłużaniem i zagęszczaniem rzęs.
Kurs stylizacji paznokci ukończyłam 6 lat temu, ale miałam 3-letnią przerwę, więc od miesiąca znów wdrążam się w temat
Pozdrawiam i witam na forum!
Witamy serdecznie![]()
Witam serdecznie i pozdrawiam Wszystkich![]()
Jowita
KocieOko, tutaj jest naprawdę dużo cennych informacji i pewnie jeszcze nie raz je znajdziesz na naszym forum
ksiezniczka666, witam i również pozdrawiam![]()
Witam wszystkich![]()
![]()
Witamy witamy![]()
Witamy dziewczyny na najbardziej wypasionym forum z miłą atmosferką i niewyczerpanymi pokładami wiedzy o tematyce pazurkowej....i nie tylko![]()
![]()
The world is mine
cześć![]()
pewnie że przygarniemy![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)