no ja o darmowych nie słyszałam,wiem że dziewczyny dzielą sie wiedzą i wymieniaja doświadczeniami ale o takich zbiórkach nie słyszałam po prostu
Wiadomo ze to nie to co kurs ale zawsze mozna się od bardziej doświadczonych dowiedzieć czegoś ciekawego,poprawić złe nawyki itd...no i na żywo zobaczyć ,pomacać...fajnieJa tam idę na trochę ,głównie po to aby Was poznać bo fajnie poznac kogoś kto ma taką samą pasję
no i posłucham troszkę,popatrzę.Na inne na pewno przyjdę z materiałami i posiedzę z Wami dlużej ale wtedy będe już po kursie i lepiej będe się czuła pracując w takim gronie o póki co bez kursu o tak dziwnie mi troche :/ jakbym coś brała(wiedze)i nie dawała z siebie nic.Nie rzucam sie na to że darmocha i za nauczę się smigac świetne pazury po kosztach.Po to idę na kurs.A to mi się podoba bo jak juz pisałam idzie sie powymieniać doświadczeniami i poznać co jest głównym celem chyba takich spotkań
))

Ja tam idę na trochę ,głównie po to aby Was poznać bo fajnie poznac kogoś kto ma taką samą pasję

....moze sie skusisz i wezmiesz jednak cos ze soba...ja tez postaram sie byc....nie wiem na jak dlugo ale zawsze cos

Było super

proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
![:]](images/emotki/krzywy.gif)