tyna332, witam
suonko, witampewnie, że przygarniemy, to forum uzależnia, wiec czy chcesz czy nie to zostaniesz
![]()
tyna332, witam
suonko, witampewnie, że przygarniemy, to forum uzależnia, wiec czy chcesz czy nie to zostaniesz
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam wszystkich!mam na imię Beatajestem mało doświadczona w stylizacji paznokci,dopiero sie ucze w szkole kosmetycznej.Myśle że znajde tu dużo informacji na ten temat,te forum jest naprawde super panuje tu miła atmosfera.pozdrawiam wszystkich serdecznie
![]()
Witamy Cię serdecznie Beata
Tak ,Tak nie mylisz sie ,dużo sie tutaj nauczysz ,
powodzenia
Wypysia
Beatko witamy
atmosfera rodzinna wręcz bym powiedziała![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznieJestem tu nowa.Mam nadzieje ze znajde tu odpowiedzi na nurtujace mnie pytania i poznam fantastycznych ludzi
![]()
Witam Sylvinka ludzi fantastycznych tu jest mnóstwo, a i odpowiedzi na wszystkie pytania też się znajdą. Miłej zabawy![]()
Witam wszystkich
Jestem Ania, mam 28 lat i dwoje cudownych dzieciaczków: Julcię (2 latka) i Sebastianka (3 miesiące)
Pazurki robię jako samouk od około roku mam nadzieję że podzielicie się ze mną swoimi uwagami i poradami co do ich wykonywania
Pozdrawiam wszystkich
witamy witamy![]()
Witam wszystkichStylizacją zajmuje sie od niespełna roku i nie jestem jeszcze zbytnio doświadczona w tym zawodzie ale cały czas się uczę i mam zamiar otworzyć swój salonik
Od dwóch dni przeglądam to forum i jest naprawdę świetny. Mam nadzieję że mi też pomożecie w niektórych kwestiach
Pozdrawiam
![]()
Witam nowe koleżanki bardzo serdecznie![]()
witamy wszystkich nowych użytkowników
Witam wszystkie nowo przybyłe![]()
Witamy wszystkie nowe dziewczynki na forum![]()
Witam serdecznie dziewczyny, miłego czytania![]()
Witam ,
A wiec jestem tu nowa
Stylizacja zajmuje sie od roku, narazie sie uczejeszcze przede mna dłuuuuga droga
Pozdrawiam![]()
Asiek1006, Kasia1407, mikulek25, Sylvinka 27.08, beataS, witamy![]()
Dziękuje za tak miłe powitaniePozdrawiam
![]()
Witam wszystkich serdecznie,
jestem początkujacą pazurko-maniaczkądziękuję że jesteście i że służycie dobrymi radami
nie raz jeszcze z nich skorzystam
Pozdrawiam was dziewczęta![]()
andźka, witamTutaj można znaleźć wszystko, więc pewnie nie raz skorzystasz jeszcze
![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)