Pokaż wyniki 1 do 25 z 1214

Temat: odchudzanie

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Nałogowiec Avatar Anika

Domyślnie Odp: odchudzanie

Ok laski, to teraz trochęo diecie białkowej. Znam osobiście dwie dziewczyny, które schudły:jedna w półtora miesiąca 16kg a druga 12 kg w 3 miesiące.Ta druga stosowałą tą dietę mniej dyrastycznie.

Polega ona na tym, że z naszego menu wyrzucamy węglowodany. Nie jemy: pieczywa, ryżu, makaronu i ziemniaków; słodyczy, unikamy owoców, tłustych serów, w ogóle serów i nie pijemy alkoholu.

Co możemy jeść, np. : gotowane mięso, chude wędliwny, jogurty,kefiry do 3%, ogórki konserwowe, brokuły w nieograniczonych ilościach, gotowane jaja, grajpfruty, fasolka strączkowa zielona.

Jemy 5 posiłków w ciągu dnia ale mniejszych.
    Pijemy 2 litry wody dziennie.

Pierwsze 10 dni diety: jemy to co możemy jeść
    Kolejne 10 dni- dodajemy do naszego menu gotowane warzywa i owoce z wyjątkiem winogron i arbuza.
    Następne 10 dni- możemy dołączyć do naszej diety ziemniaki.

Jeżeli ktoś chce schudnąć więcej to wydłuża okres diety pierwszych 10 dni. Dodam jednak, że nie można z tą dietą przesadzać. Lepiej nie stosować jej aż tak dyrastycznie a stopniowo.
    Dietę tą znam od moich znajomych. Widać, że jest skuteczna

Co do ćwiczeń na chudnięcie to najlepsze są aeroby czyli: rowerek- o lekkim obciążeniu, jak będziemy jeździć na ciężkich przerzutkach to wyrobimy sobie większe mięśnie. Oraz bieganie- chyba najlepsza metoda

Wiem, że naprzemienne prysznice świetnie ujędrniają skórę, poprawiają jej wygląd i mojej znajomej ciocia straciła w ten sposób parę centymetrów w udach. Zliwkidowała w ten sposób cellulit.
    Naprzemienne prysznice stosuję tydzień a dietę białkową stosuje już 4 dni i widzę znaczną poprawę nic mi nie jeździ w brzuchu na zakręcie Czuję się świetnie Mam na celu zlikwidowanie moich boczków i oponek
    Ostatnio edytowane przez Anika ; 02-08-2010 o 02:02
    The world is mine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania