No ale to już chociaż wiemy, ze i faceci nie wytrzymują i sobie robią pazurki jak zajmują się stylizacją
---------- Dodano o godzinie 12:44 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 16:33 ----------
Autor i źródło: NAIL QUEEN
![]()
Cudeńka
Aż miło popatrzeć !
Jestem poprostu zachwycona![]()
Kobieto na ciebie zawsze mozna liczyc jak cos wstawisz to od razu wyczeszczu dostaje
Wypysia
Autor i źródło : Nfu.Oh Australia
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Bojciujakie te paznokcie z różyczkami sią piękne
Dokładnie szczęka opada
![]()
o szok co ja teraz zobaczylamgenialne sa niektore pazurki i zdobienia, a te rozyczki niesamowite
![]()
a ja mam slabosc do torreadorow .... az by sie chcialo zakrzyknac oooollllleee!![]()
[/quote][/ukryj]Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ja pierdziuToż to cuda są
![]()
Wow róże jak żywe !
No, wow! Widać ile pracy ktoś włożył- rewelacja![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Oszzzz te różyczki jak żywe![]()
I’m so happy ’cause today I’ve found my friends ...
They’re in my head...
Fakt, róże powalają... i te figurki... cudo
NAIL QUEEN
No nie, Sandra, kolejne cuda, toż to dzieła sztuki są![]()
O bojciu, po prostu cuda i szczena na ziemi![]()
a ja dam cos takiego :Galerie - Pose et Design de Faux Ongles a Paris
Dziewczyna nazywa sie Vlaislava Bulle ,jest z lotwy i mialam szczescie sie u niej uczyc![]()
Aśka, przepiękne prace tworzy ta dziewczyna![]()
![]()
Asiek no piekne ,masz szczescie miec taka nauczycielke ,ja tez chce!
Wypysia
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)