Poniżej zdjęcia Coverkówprzepraszam za jakość zdjęć, ale fotograf ze mnie kiepski
![]()
Kingo żel biały FORTE jest rzeczywiście żelem bardzo gęstym gdyż jest on przeznaczony do pracy na szablonie i sprawdza się w tym zadaniu idealnie. Żel NATURALE, o który pytasz ma tylko nieznacznie zmienioną gęstość w stosunku do żelu INTENSIVO, NATURALE jest delikatnie bardziej gęsty. Niestety do póki nie spróbujesz, nie będziesz pewna na 100% czy o taką gęstość Ci chodzi. Zaznaczyć chciałam, że NATURALE, nie będzie miał tak intensywnie białęgo koloru jak INTENSIVO. Co dokładnie nie odpowiadało Ci w żelu INTENSIVO ? Wydaje mi się, że byłby ona dla Ciebie najbardziej odpowiedni.
Agatko nie mieliśmy do tej pory informacji odnośnie ściskania przy tipsach, a szczególnie przy QUADRATI PRO, które przez to, że mają krótką kieszonkę powinny być wolne od takich historiiTipsy wykonane są z elastycznego ABS-u i poddają się naprężeniom niwelując uczucie ciągnięcia. Jeżeli używasz naszego kleju to sugeruję byś po naniesieniu go na kieszeń tipsa odczekała kilka sekund (4-5) i dopiero wtedy naklejała. Nasz klej ma właściwości rozpuszczające i delikatnie zmiękcza kieszonkę co może być lekarstwem na uczucie ciągnięcia
Żel INTENSIVO jest żelem średnio gęstym i jest on najbardziej uniwersalny z linii ESPERTOżel bardzo rzadki to BIANCO FANTASTICO, który IMO jest świetny do pracy na tipsie
![]()