Kaniusia i Ladyss śliczne odrosty! Zero powietrza, od razu widać że super wykonanie![]()
Kaniusia i Ladyss śliczne odrosty! Zero powietrza, od razu widać że super wykonanie![]()
Sandra masakrycznie szybko Ci te pazury rosną![]()
![]()
bardzo ładny odrost i bardzo ładny cover![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
daje hurtowo
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
woszczurku super odrościki
żelowy odrost ( przypomnę-moich pierwszych zeli od 2 lat)french średnio udany za to ładnie się trzymają
Załącznik 28252
Sandra odrost piękny.. strasznie szybko rosną Ci pazurkimasz przynajmniej powód żeby zrobić co chwile nowe
Emi gratulacje super sie trzymają![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
no, mala...śliczny odrost!
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Widziałam dzisiaj odrost mojej klientki z pred miesiąca i powiem szczerze, że jestem mega zadowolona. niestety nie miałam czym zrobić zdjęcia. Zero podpowietrzeń i wszystkie paznokcie na swoi miejscuJak jej się uda dotrzymać z tymi paznokciami do września, to wtedy cyknę fotkę, bo mam jej robić nowe na jej weselicho
![]()
Ale odrostyale pięknie wam się pazury trzymaja
![]()
dopiero jak sie przyjrzalam to zobaczylam odrostwcale go nie widac...super !
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
a to moj krzywy i z strasznym i nieudanym coverkiem( ale juz mam inny z niego, jasniejszy ) , ma dwa tygodnie...lipa nie pazury
odrost bardzo ładny a coverek jak rozjaśnisz i będzie ok![]()
rudzia, cover uszedł by w tłumie gdyby był lepiej wycieniowany
grunt to dobre cieniowanie, jesli akurat pod ręką nie masz takiego coverka jaki byś chciała![]()
nie umiem jeszcze dobrze cieniowacucze sie na sobie, powoli powoli dojde do tego
![]()
Kaska coverek mam juz rozjasniony, przedstawialam na stopkach http://forum.wzorki.info/195125-post1236.html
odrost 3 tyg.
Luska102 szkoda, że pazurki wysmarowane są oliwką, bo słabo widać tę granicę pomiędzy masą a naturalnym pazurkiem. Ale to, co widać![]()
![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)