sluchajcie a ile sie jedzie z Gdyni Glownej do Wejherowa?bo nie wiem o ktorej mam jechac;p jak pojade o 9:05 to bedzie ok?
sluchajcie a ile sie jedzie z Gdyni Glownej do Wejherowa?bo nie wiem o ktorej mam jechac;p jak pojade o 9:05 to bedzie ok?
www.anoosia-pazurki.blog.onet.pl -zapraszam
ok 40min
---------- Dodano o godzinie 12:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:49 ----------
zostało 10dni![]()
![]()
Nie ma to jak warsztaty na drugim końcu polski...
Będzie wesoło
No w sumie ja też już myślę jak się spakuję![]()
hahaha anoosia to byś powarsztatowała![]()
taa sama na dworcunie no jeszcze bym sie z dziewczynami zgadywala to pewnei i tak by mnei ktoras naprowadzila na odpowiednia date
no ale opieke do dziecka juz bym zamowila i wtedy jaja;p
no to już dziś zostało 9dniz niektórymi z was widze sie już za 5dni
![]()
już 8 dni.... dla niektórych 4 dzionki
![]()
pazurki sciagmy z 2 raczek ?![]()
tak tak u obu
7dni![]()
honey dwa dni to będziemy mialy co robic a jak zbraknie paznokci u rąk to u stóp będziemy robiły![]()
a jakalbo babki z ulicy brac i bedziemy robic
![]()
6dni zostało))
kurde nie wiem jak jechaco 6.17 i byc na 9.05 czy o 8.15 i byc na 10.13
![]()
wsiada ktos w słupsku czy lęborku?![]()
jedz tak żeby być tym 10.13))
..mam 40 km do Wejherowa i taka okazja mi przepadłakogo mogę tu przekupić żeby się z Wami zabrać ?
/ żarcik / dziewczyny jakbyście potrzebowały to mogę kogoś przenocować albo lampkę UV udostępnić - wzamian za skrupulatną recenzję z warsztacików hihihihi
Bawcie się dobrze
![]()
Mala Mi Ty lepiej szybko pisz do Bituszki bo jakies miejsca sie zwolnilybo dziewczyny porezygnowaly wiec moze sie z nia ugadasz ze zaplacisz jak tylko przyjedziesz i juzszkoda by bylo zmarnowac taka okazje
zwlaszcza w takiej cenie juz z noclegiem i super towarzystwem
..no i z taka instruktorka rzecz jasna
![]()
jasne MAła pisz Do Bittuszki na pewno cie prygarnieA tak swoją drogą ja juz jutro jadę
![]()
Dziewczyny
Warsztaty odbędą się w Orlu k/Wejherowa ul. Nadrzeczna 15 (taki duży dom)
Zabieramy ze sobą:
- pędzelki do żelu, akrylu i farbek
- kopytka, szczoteczki do pyłu
- lampka uv i oświetleniowa na stolik
Ściągamy pazurki z obu rąk!
W razie czego podaję swój numermożna pisać i dzwonić. Będę już miejscówkę warsztatową grzać od jutraKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Zostało 5dni
Z elą i hassi widzę się jutro![]()
a jakies miejsce zbiorkinp. przed pkp lub czegos co jest blisko a rzuca sie w oczy ?
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Honney jeżeli będzie jeszcze słychać stukające o siebie butelki to już z daleka Cię rozpoznamy![]()
Oczywiście żartuję...
nie no co tyaz tak to nie hehe
Ja już dzisiaj jadęo 8 mam pociag
to dziewczyny do zobaczenia w sobotę
![]()
my już z Walentyną grzejemy miejsce dla Wasśliczna okolica - cisza i spokój
za 2godzinki wyjeżdżamy po Ele i hassi))
Dziewczyny piszcie tu o której będziecie na dworcu w Wejherowie to jakąś sensowną godzine zbiórki sie podadla tych dziewczyn które jadą autkiem to jak wjeżdżacie do Orla cały czas prosto, mijacie po prawej mostek, boisko i za 200m jest szkoła - skręca się w lewo i do samego końca (taka brązowa brama którą trzeba otworzyć) i wjeżdżacie na lewo pod sam dom
jakby co to dzwońcie
wlasnie sobie sprawdzilam ze na wysiadke mam 3 minutki w Wejherowie
mam nadzieje ze nie bedzie tego pociagu z glupimi drzwiami ktorych nie idzie otworzyc bo nie wyskocze i pojade do Gdyni hehehe
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)