Kachna mnie kusi ale chciałabym zapuścić włoski do takiej fryzurki więc jeszcze dużo zapuszczania przedemną![]()
Kachna mnie kusi ale chciałabym zapuścić włoski do takiej fryzurki więc jeszcze dużo zapuszczania przedemną![]()
Szerek mi sie tez ta fryzura bardzo podoba!
Wypysia
Bob jest genialny, sama nosiłam w ubiegłym roku tą fryzurkę i jest super!
Wystarczy dobry fryzjer, jeśli dobrze wycieniuje włosy, to po umyciu same się praktycznie układajątakże polecam...jeśli chodzi o kolor to ja nie lubię takich ekstremalnych blondów więc pozostałabym przy ciemnych, ewentualnie dodałabym pasemka
![]()
a ja to już wybieram sie miesiąc do fryzjera i wybrać nie mogę bo nie mam weny co chce![]()
tak...... ja poszlam do fryzjerachcialam balejaz <blond>i podciac troszke....... a idzta w ****
wyszlam z rudymi pasemkami i uwaga.... grzywka ;spani fryzjerka nawet nie zapytala czy sobie zycze grzywke... tylko ciach i po wlosach...... a ja nie nawidze jak mam wlosy na buzi.... teraz musze chodzic w kitce z przylizanymi zelem wlosami i spinkami zeby ta ukochana grzywka mi nie wylazila..... tragedia..... aaaa i jeszcze 100zl se zazyczyla za ta usluge....
Honey ... bez komentarza ...
współczuję![]()
Haney to nie zpytala cie co sobie zyczysz?
Wypysia
Honey -biedna... glowa do gory szybko wloski odrosna a poki co ,spikna to twoj najlepszy przyjaciel.
Ja raz mialam tylko przygode jak mi fryzjerka po farbowaniu mowi..."a tu z tylu to SE pani sama domyje bo ja nie moge"... i SE musialam domyc.
nie no na poczatku zapytala na co bylam umowionato jej powiedzialam, nawet kolor tego blondu zesmy wybraly. no jakos przezyje, najgorzej ze chrzest we wrzesniu..... a nawet nie ma co znimi zrobic takie krotkie, chyba w tej kitce pojde :s
ale skoro nie chciałaś grzywki...ja bym nie zapłaciła to by babka się nauczyła.
Ja tam się boję fryzjerów, bo moje włoski się ładnie układają tylko jak są dobrze obcięte, w innym przypadku od góry są ulizane a na dole mega puszyste i pokręcone. Na dodatek mam bardzo gęste i jak mi źle obetnie to są ciężkie i mi to przeszkadza. Póki co trafiłam na 3 dobrych fryzjerów.
Mam wielki dylemat
Zapuszczam włosy od kiedy pamiętam i zawsze marzyły mi się długie...
ale ostatnio doszłam do wniosku, że są w tragicznym stanie - suche, zniszczone i cienkie od prostowania i farbowania i czasem mam ochotę je ściąc ale... nie wyobrażam sobie siebie w "krótkich" włosach. Z jednej strony mam chotę zrobić sobie fajną krótszą fryzurke typu:
a z drugiej strony nie potrafię rozstać się z moimi włosami, które zapuszczałam tyle czasu...Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
A tu fotka moich włosów
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
do takich suchych i zniszczonych włosków polecam Ci jedwabdla mnie to rewelacje
po kazdym myciu odrobinke na rączki i na włoski
po kilku razach powinna być poprawa
![]()
ja mialam wlosy do tylka ^^ teraz siegaja do ramion i sa jak dla mnie za dlugie ;p scinaj i nie zaluj. lepiej miec krotkie a ladne niz dlugie i zniszcone![]()
porób sobie jakieś maseczki na włoski lepiejlepsze t niż obcięcie..
ja swoją drogą polecam tabletki capiwit piękne włosy jak dla mnie rewelka
Co do jedwabiu to u mnie w ogóle się nie sprawdził niestety... mam po nim takie siano że szkoda mówić;/
Końcówki masz tak zniszczone, że moim zdaniem nic ich nie uratuje, przynajmniej trochę trzeba będzie podciąć,
a na resztę włosków u mnie pomogło to: http://forum.wzorki.info/186483-post67.html
tylko ze tych suchych, zniszczonych "koncowek" juz nie zreperuje bo one sa martwe.
Milenka no cos Ty? czysty jedwab zrobił sianko ? az dziwne, mi bardzo pomaga, jest gęsty i bardzo ladnie nawilża włosy i stają się miękkieale widocznie na każde włosy inaczej działa
![]()
mi robi miekkie.... ale mimo to ze daje mala kropelke na cale wlosy to sa bardzo tlustewiec nie uzywam tego ;p nie chce mi sie wlosow codziennie myc.
Aga ale masz długie te włoski. Jednak są zniszczone, więc może najpierw je zetnij, a później zapuszczaj dalej ? Na pewno będą lepiej wyglądać.
Ja też zawsze się biję z myślami czy się obciąć czy nie![]()
teraz ścięłam włosy i zrobiłam pasemkaa czuję się sto razy lepiej
![]()
wkleję foto, jak jakieś będę miała![]()
Na tan moment jestem gotowa obciąć ok 15 cm a potem sie zobaczy co dalej...
i dziękuje za wszystkie rady
Jedwab też jakoś szczególnie mi nie pomaga, spróbuję zaczaić się na tą odżywkę, którą Sam poleca
jak nie pomaga jedwab, to poszukaj odpowiednich odżywek i najlepiej jak podetniesz troszkę zniszczone końcówki, wtedy włosy będą lepiej rosły![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)