paznokietek super ten kolczyk
Plushak,jesteś niesamowita,zdolna,ach tylko mogę pomarzyć![]()
paznokietek super ten kolczyk
Plushak,jesteś niesamowita,zdolna,ach tylko mogę pomarzyć![]()
Nie marzyć kurde laski tylko zabierać się za ćwiczenia i to ostro
tyle stepów macie, filmików...
za 1 razem za 2 .... 5? ...10 ? nie wyjdzie normalka !
ale później to ...![]()
potrzeba wielu ćwiczeń żeby to jako tako wyglądało, wiele czasu wytrwałości siły etc , i wcale nie potrzeba najdroższych pedzli farb czy innych ..
aa Kurka nie strasz mnie bo się zacznę Ciebie bać![]()
Plusiu normalnie wymiatasz na calego....
ja tez jestem za warsztatami z PLUSIEM....i powiem Ci jeszcze cosze mnie filmiki moga leciec zdjecia moge ogladac ale ja jestem z tych ciezkich przypadkow ze jak na zywo nie zobacze jak na zywo ktos mi za uchem nie krzyknie NIE TAK....DOCISNIj ZAOKRAGLIJ...itd...
to chyba nigdy mi to nie wyjdzie jak trzeba.....
![]()
Paznokietku śliczne
Plushak - dziewczyno masz talent![]()
![]()
![]()
Pluszak, boj sie boj, Kury sie bac trzeba
ponizej wiekszy format. Fota jak wygladalo to przed i jak po. Ten fiolecik, jadowity khem...... Ostatnie zdjecie wnetrza pudelka na herbate niepolakierowane, no coz.. o trzeciej nad ranem i lakier moze sie skonczyci jakby nie ma gdzie wyskoczyc
Dzieki Emist za rozpakowanie literek
A.... i "TE" to po norwesku herbata jest,(treba bylo napisac, zeby wiadomo bylo do czego to) bo to pudelko na torebeczki herbaty,tyle, ze przegrodki leza jeszcze obok
P.S. Plusz tez jeszcze nie spi wlasnie wymodzila piekne one strokowe pazury![]()
piekne sa, te kwiotki ach ach i jeszcze ten frenchyk koralowy i wiesz co mi sie podoba najbardziej, ze one tak pieknie zacisniete są!
![]()
Kuuraaaaaaaaaaa nie moge z Twoich prac i ide sie w kat usiasc
rewelacyjna zmiana zwyklego drewna na cudne, zrobilas "cos" z niczego![]()
Plusz jak jedziesz na podbuj Krakowa to na pewno je podbijesz, z takimi pazurami i malunkamisuper ! !
Ostatnio edytowane przez rudzia1985 ; 11-08-2010 o 19:43
dzika kurko ja tez chce taki zestaw piękne plus ty to tez z pazurkami poszalałaś oj bardzo daleko mi do was bardzo hyhy
Dziekuję dziewczyny, strasznie mi milo. To pierwsze moje przedmioty, ze tak powiem uzytkowo-kuchenne. Paczke fajek wypalilam z nerwów![]()
Kura juz slinotok mialam na widok tych cudeniek...naprawde brak slow....by opisac to dzielo!
Plusiu Ty wiesz.....mistrzostwo swiata....
Kurko cudowne przedmioty,miec takie w kuchni poprostu cudo!Pluszaczku ,przepiekne
![]()
Mi zostaje zignorowac temat bo czuje sie tu jak alien;D
Dzieki jadetera Twoja kolej.... bnierzesz sie za kuchnie.
(moj stary mnie dzisiaj zaskoczyl).. zrobil awanture, ze nie odda tego kompleciku, mile nie? Wyciagnelam reke i rzeklam w te slowa: daj 5 dych to wymaluje i nam(tyle te dechy surowe kosztowaly) i.. oddałhyyyy
Szoko... w przerwach miedzy klientkami (jak juz bedziesz miala salon) licze na ciebie w temacie one stroke... i nie pitol![]()
anetaKosmalska- no piękne te różyczki!
Aneta przepiiękne te Twoje malowanki![]()
bardzo ladne kwiatuchy aneta
Kurko narazie jestem na urlopie ale po powrocie kto wieAneta Sliczne kwiatki
![]()
Małe kolczyki dla koleżanki. Robione "w 5 minut" na szybko, pod kolor oprawek okularów
Na drugim zdjęciu widać rozmiar. Zdecydowanie nie idzie mi malowanie na małej powierzchni, że już o paznokciach nie wspomnę.
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
hersa bardzo ladne sa, i widac czym sie inspirowalas, ja tam wychodze z zalozenia, ze kak widac inspiracje, znaczy sa "do ludzi", kolory bombowe widac pociagniecie one strokowe, tylko nosic kochana![]()
no akurat koleżanka przyszła w nowych okularach co ostatnio wybierałyśmy to od razu włożyła, niechcący (tzn. chcący, ale nie spodziewałam się że mi się uda tak na oko) dobrałam identyczny kolor czerwieni jak oprawki, wygląda jak komplet. Z koleżanką nie miałam kontaktu przez 5 lat, przyjechała tylko na tydzień, jutro wyjeżdża w świat więc będzie miała chociaż skromną pamiątkę po koleżance z dzieciństwa![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)