Słońce, powiedz mi po co Ci taka paletaPrawdą jest, że masz tam masę odcieni jednego koloru, ale kompletnie nie są przydatne. Ja pracuję na sproszkowanej satynie, masie perłowej oraz pyłkach. Mam różne kolory, które mieszam ze sobą, aby uzyskać odpowiednią barwę i nie bawię się w palety. Masa perłowa jest bardzo tania (to ta sama co do paznokci) i trzyma się na powiekach świetnie. Satynę mam z Kryolana i Inglota, więc tu już nieco wyższa półka, ale są firmy, które mają w swojej ofercie podobnej jakości produkty w niższych cenach.
Mam nadzieję, że nie odbierzesz źle tego co napisałam, ale uwierz, że doradzam Ci szczerze.
---------- Dodano o godzinie 17:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:31 ----------
Załączam link do strony z sypką masą perłową.
jaapee * CIENIE SYPKIE * 49 CUDOWNYCH KOLOROW (1174719906) - Aukcje internetowe Allegro
MAC PIGMENTY** WAKACYJNA PROMOCJA*nowe kolory! (1175804102) - Aukcje internetowe Allegro
Jedyne co bym jeszcze zaproponowała, to mała paletkę z cieniami matowymi w kolorach od cielistego po ciemny brąz do makijażu biznesowego. Będziesz je mogła również wykorzystać przy dziennym jeśli dodasz trochę satyny.