Dziewczyny, wspaniale prace
Dzika kuro twoje prace powalaja, szczeka opada, malo zebow nie wybilam, normalnie opanuj sie kobieto!
![]()
Dziewczyny, wspaniale prace
Dzika kuro twoje prace powalaja, szczeka opada, malo zebow nie wybilam, normalnie opanuj sie kobieto!
![]()
Kurka, Plush wymiatacie dziewczyny jesteście po prostu niesamowite w tym co robicieMacie WIELKI talent
Uwielbiam oglądać Wasze prace - raj dla oczu
anetaKosmalska śliczne kwiatuchy, ostatnia praca jest prześliczna
Hersa, bardzo ładnie wyszły te kolczyki, ja tam ciągle jestem zielona w one strokach
NIc tylko ćwiczyć , ćwiczyć)
Dziekuję dziewczyny
Wiecie co odkryłam? Bawiac sie farbami akrylowymi pomaziałam moją ulubioną koszulkę, nawet tego nie zauwazyłam niestety. Na drugi dzien spostrzegłam pomaranczową plamę i próbuję sprać od pięciu prań i nic, zadne odplamiacze zaden proszek, nic, wiecie co to znaczy?
Akrylowymi mozna malowac na tkaninie bez obawy sprania wzoru, no to która zrobi pierwsza bluzkę one strokową?![]()
anetaKosmalska - piękne
Hersa śliczne kolczyki![]()
Kurka świetny pomysłja bym zrobila gdyby nie to ze kwiatki nadal mi nie wychodza
![]()
Oj szalejecie dziewczyny piekne kwiatuchy!
Kurka pudelko rewelacja!
anetaKosmalska super te twoje dzieła chyba to nie pierwszyzna co?![]()
Mi one stroke nie wychodzi na pazurkach ,ani na kartce a co dopiero na koszulce ,ale pomysl super ,czekam na jakies foteczki dziewczyny!
Wypysia
Nie wiem, czy w dobrym miejscu wklejam, ale znalazłam fajny filmLiliya pokazuje jak odpowiednio nabrać farbki na pędzel. W podtytule są podane rozmiary pedzelków, rodzaj farbek etc.
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
cos mojegona szybko bo burza byla
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kamilko śliczne![]()
Kamila to musialas machac tym pedzlem z predkoscia swiatla![]()
pomachala i namalowala cune kwiatuszki, slicznie Kamila, slicznie![]()
superKamila na czym to?
moje osobistewarto było się namęczyć...
![]()
nanami fajny pomysłświetnie wyszło
![]()
dziękuję Kochanejeszcze trochę i się biorę za biżu
![]()
nie wiem gdzie mi wcięło resztę podziękowań ...
bardzo ładnie nanamiidzie Ci coraz lepiej
Nanami śliczne kwiatuszki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)