meg swietnie
ametka, sliczne rowne frenchyki, a to co bylo przedtem to brrr![]()
meg swietnie
ametka, sliczne rowne frenchyki, a to co bylo przedtem to brrr![]()
Meg fajne przemiany
Ametka... świetne pazurkiPewnie klientki o mało nie pękają z dumy
Świetne są
![]()
Ametka świetne metamorfozy!![]()
Przyszła do mnie dzisiaj koleżanka. Patrzę, ma jakieś inne paznokcie niż te co ja robiłam, powiedziała, że była we Włoszech i tam poszła gdzieś do salonu, z myślą, że pokaże mi jak to robią tam paznokcieZobaczcie same
jak dla mnie koszmar!
Poprawiłam jej i powiedziała, że już nie pójdzie do innej
Szkoda, że słaby aparat.
Dodam, że było widać tipsa..
Ostatnio edytowane przez asiek ; 16-08-2010 o 23:34
O kurcze. No to albo słabo trafila tam we Włoszech albo tam tak po prostu robiąŚlicznie je poprawiłaś
![]()
Wypytałam jak robiła, to przykleiła tipsa, pomalowała białym i na to jedna warstwa żelu.trwało to około 40 minut. Było parę stanowisk w tym salonie i sporo chętnych, może tam tak robią
![]()
No takie cuś to by chyba sama mogła zrobić ,masakra
Toja przemiana super![]()
Wypysia
Wstawiam moja ostatnia przemine
Pierwsze zdjecie jest juz po godzinnym usuwaniu i wycinanaiu skorek ktore siegaly do polowy paznokcia ,dla mnie to byl koszmar i w ogole nie jestem zadowolona z ksztaltu,to byla moja pierwsza klientka z taka mala plytka uffff!
Wypysia
Asiek tam chyba flairy jej zrobiliswietna robota
Klanat daj jakas inna fotke bo na tej prawie nic nie widac tylko kciuki (ktore zreszta mi sie podobaja)
www.anoosia-pazurki.blog.onet.pl -zapraszam
KLANAT Ja bym jeszcze te skóreczki wycięłaale płytka trudna...
asiek...moze nie bede kometowac pracy wloskiej stylistki ...ale po Twoim tuningu super!
klanat-ciezka plytka-faktycznie sie bidulko napracowalas ,ale chyba warto bylo ,bo fajnie wygladaja pazurki po zrobieniu
Asiek no no, pani włoszka dała czaduOczywiście metamorfozka super
Klanat widać tylko kciuki, że ładne![]()
Zrozumiałabym jakby ktoś dopiero zaczynał swoją przygodę z pazurkami, ale to stylistka na pewno z doświadczeniem ;| może one nie idą na jakość tylko ilość, dodam jeszcze, że koleżanka pojechała tam z pazurkami robionymi przeze mnie, french z kamuflażem i chciała uzupełnienie, a kobita zdjęła moje i zrobiła jej od nowa...![]()
przepraszam za słabą jakość, ale coś niecoś widać
myślałam, że mnie coś za chwilę trafi..![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
No i w porządku. Troszkę bym przypiłowała na stresie żeby szedł równo ku wolnemu brzegowi i gitara
---------- Dodano o godzinie 12:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:37 ----------
xsunnyolciax
Współczuję robienia tak króciutkich pazurków ale poradziłaś sobie nieźle.. Ciut bym boczki jeszcze podpiłowała bo troszkę się rozszerzają.
Ogólnie pazurki na 5![]()
xsunnyolciax- no różnica jest, szkoda, że foto nie wyraźne![]()
asiek - metamorfoza naprawdę na 5 z uśmiechem![]()
piekna soczysta czerwien.mniammmm!
Iza super przemiana - a ta czerwień![]()
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)