witajcie![]()
witajcie![]()
Witam Was bardzo serdecznie, jestem tu pierwszy raz dopiero uczę się stylizacji i zdobienia paznokci, spodobała mi się ta stronka jest ciekawa i mam nadzieje, że nauczę się od Was dużo...![]()
witamy cieplutko![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Jestem Ewelina-mama 8 miesięcznego Minia
Mój synek,mąż i paznokcie to cały świat dla którego żyję.Jestem po szkoleniu dopiero od czerwca ale zawsze byłam perfekcjonistką i dążyłam do wyznaczanych sobie celów mimo wszelkich wiatrów i kłód pod naogami.Zdaję sobie sprawę,że jeszcze długa droga przede mną ale Bóg mi świadkiem,że bedę robić takie cuda jak i WYPozdrawiam wszystkie Pazurkowe Maniaczki
![]()
Mój mąż to skarb!Właśnie ide go zakopać
Witam wszystkie nowe koleżanki![]()
![]()
Witam Was
Mam na imię Marta, mam 25 lat. Pochodzę z pomorza, ale obecnie jestem w Niemczech. Na forum trafiłam przypadkiem, ale znalazłam w waszych postach bardzo fajne przydatne porady i informacje wiec postanowiłam sie zarejestrować. Pozdrawiam
Witaj Marta![]()
![]()
Ewelina,Marta witajcie![]()
Wypysia
witam nowe forumki![]()
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Żaneta. Zalogowałam się na forum aby uzyskać porady i podzielić się moimi opiniami na temat przedłużania i zdobienia pazurkówNie zajmuję się tym "zawodowo", pazurki robię tylko sobie. Mam nadzieję, że moja obecność tutaj nie będzie bezowocna
Pozdrawiam wszystkich gorąco i życzę milutkiego dnia![]()
Witam serdecznie.
Wlasnie zaczynam swoja przygode na formum wzorki i chcialam wszystkich serdecznie pozdrwic![]()
Witam wszystkich forumowiczów.Mam naimię Elena,Możno prosto Lena.Mam nadzieję że mogę do was dołączyć.Obecnie nie pracuję w zawodzie już kilko lat.Chcę wrócić do zawodu ale nie wiem czy uda się!Pozdrawiam wszystkich serdecznie a na razie muszę zapoznać się z rozdziałami forum co gdzie i jak.Miłego wieczoru![]()
witamy nowe koleżanki![]()
Dziewczyny dziękuję. Możecie powiedzeć gdzie jest przycisk ,,dziękuję,,![]()
witam
w tym dziale wydaje mi się że nie ma tego przycisku :}
Sorry,juz na ten temat czytam.znalazłam w wyszukiwarce.Poprostu chcialam podziękować za maila również
Witam nowe kumpele![]()
Witam wszystkie forumki![]()
Witamy serdecznie wszystkie nowe dziewczyny![]()
Witamy nowe koleżanki![]()
Witamy i zapraszamy do lektury![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)