Dziękuję bardzo dziewczyny
No to idę studiować na forum.
![]()
Dziękuję bardzo dziewczyny
No to idę studiować na forum.
![]()
Ja również witam serdecznie![]()
Witam, mam na imię Aneta, na forum trafiłam przypadkiem i jestem zachwyconaznalazłam tu mnóstwo przydatnych informacji. Moją przygodę z pazurkami dopiero zaczynam, jak na razie jestem na etapie "lepienia" akrylków. Myślę że za jakiś czas pochwalę się moimi pierwszymi pracami
![]()
I ja Was serdecznie witam![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Witam mam na imie Marta moja przygoda z pazurkami zaczela sie od pazurkow na wesele ktore zrobila mi kolezanka zafascynowalo mnie to do tego stopnia ze zwiazalam z kosmetyka kierunek studiowi nie zaluje. robienie pazurkow bardzo mnie odpreza
mam nadzieje ze kiedys dorownam przynajmniej w jakims stopniu pazurkom z tego forum
![]()
Ostatnio edytowane przez lirene21 ; 27-08-2010 o 10:19
Witam wszystkichPaznokcie to moja pasja od dłużeszgo czasu chciałabym profesjonalnie się tym zając, ale jeszcze nie wiem z której strony
Jestem w 6 m-cu ciąży i mam dużo czasu wolnego dlatego myślę, że nawet tu jest dobry START
![]()
witaj alicjo na naszym forum zapraszamy do aktywnego udziału w zyciu forum![]()
Witam wszystkich.
Nazywam się Edyta mam 23 lata i jestem aktualnie samoukiem jeżeli chodzi o paznokcie.Mam nadzieje że nie skreśla mnie to jako nowej forumowiczki lecz przez te forum naucze się wielu nowych zdobień itp.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Edysia witajjasne, że Cię nie skreśla ! wręcz przeciwnie
. Na pewno się wiele nauczysz.
zapraszamy do wstawiania swoich prac np tutaj: http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...paznokcia.html
I ja was witam,tu jest bardzo miło![]()
Witam wszystkich nowych użytkowników,
u nas jest nie tylko miło i zabawnie, ale najmilej i najzabawniej,
a atmosfera niepowtarzalna nigdzie indziej![]()
Witam![]()
witam wszystkie nowe forumowiczki
![]()
lirene, to podobnie zaczynasz, jak ja - również od nosicielstwa paznokci weselnychTo dość popularna "paznokciowa" impreza.
Witam wszystkie nowe forumowiczki![]()
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Również witam wszystkie nowe forumowiczki![]()
Witam. jestem nowa na forum. mam na imie Alicja. jestem 26 letnia mama dwoch dziewczynek. zajmuje sie stylizacja paznokci niestety narazie w domku. w najblizszym czasie zamierzam otworzyc swoja dzialalnosc![]()
Oby sie wszstko spełniło![]()
Chciałąm się przywitaćJestem początkującą stylistką paznokci,od takie hobby
Miło mi Was poznać
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)