Akryl Organic NailsNie wiecie moze babeczki gdzie mozna go kupic w Europie
Bo wiem ze oni sa z Meksyka..
Akryl Organic NailsNie wiecie moze babeczki gdzie mozna go kupic w Europie
Bo wiem ze oni sa z Meksyka..
Ostatnio edytowane przez samaron ; 07-08-2010 o 13:52
Nie za bardzo możnapisałam do nich kiedyś maila ale nikt mi nie odpisał
![]()
Zuzanna ja tez pisalami to samo..Skapowalam ze nie znaja angielskiego wiec napisalam po hiszpansku i nicKurka zamowilabym chetnie u nich akryle.. sa wspaniale .. ale jak ja sie z nimi dogadam i dopytam ile kosztuje przesylka
![]()
Jakiś czas temu pojawiały się na e-bayu.
Powinny być stosunkowo łatwo dostępne w Stanach jeśli macie tam kogoś znajomego![]()
Ostatnio edytowane przez samaron ; 07-08-2010 o 13:53
Dziewczyny.Ja się z nimi skontaktowałam i niestety nie jest, to takie proste. Trzeba u nich zamówić ich produkty.Otrzymałam formularz i cennik.Zamówienie nie może byc mniejsze niż 1500$.Do tego pewnie dojdzie cło. Pozdrawiam.Kasia.
to nie taka duza suma .. bo oni maja meksykanske dolary .. w przeliczeniu wychodzi 120 dolarow amerykanskich... Mysle ze nie oplaca sie zamawiac pare rzeczy skoro sie juz zamawia z tak dalekiego kraju.. Szkoda ze nie maja placowek w Europieakryle maja naprawde niesamowite i tak bardzo przystepne ceny ze jestem w szoku .. W Polsce sa bardzo tanie materialy do paznokci, u mnie jest drogo jak cholera wrrrrrrrr
---------- Dodano o godzinie 20:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:10 ----------
Zobacz temat - Cło, podatki i inne zło nie wiem czy sie cos od tego czasu nie zmienilo ale zamawiajac lub kupujac przez internet CLA SIE NIE PLACI do sumy 150 euro) jak wyszukam cos innego to wkleje
) podalam linka na artykul o celnych oplatach
![]()
Jak tylko dowiem się czegoś więcej,to dam znać.
wejdz na niemieckiego ebaya i tam znalazlam zele i inne produkty Organic.
wlasnie sie dowiedzialam, ze to jest ponoc to samo co young nails, a ich produkty bez problemu mozna kupic w Europie, w Polsce nawet jest dystrybutor
czy to nie jest ich sklepik
YOUNGNAILS.PL
Nisiak chyba tylko strona informacyjna, nie ma zakładki ze sklepem internetowym![]()
Ale jest zakładka w salonami firmowymi, na pierwszym miejscu Wrocław![]()
no widziałamkurcze a siedzibe maja w Łodzi...jak zwykle ja mam wszedzie daleko
![]()
wlasnie o te sieci dystrybutorow mi chodzilo....tyloko za pierona nieumialam dac bezposredniego linka![]()
Completo Kit Organic Nails Profesional U?as Acrílico y Gel - $ 2080.00 en - México - Muy-Economico
Czyli nie mogą wysyłać bezpośrednio.
Dobrze by było mieć rodzinę w USA i jako prywatną paczkę,żeby wysłali.
W Europie nie ma tych produktów, ani im podobnych.
Pozdrawiam.
---------- Dodano o godzinie 11:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:15 ----------
organic nails items - Get great deals on Health Beauty, nail art items on eBay.com!
no i wreszcie mogę się przydaćmożna kupić produkty Organic Nails w UK
podaje linka
Organic Nails UK & Ireland
miłych zakupów ja się tez mam zamiar zaopatrzyć![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)