Wróciłam ze szpitala gdzie założyli mi testy na plecy, tak swędzi że się wścieknę a ponad to śmierdze cała jakimiś zapachami kwiatowymi :/ fuuuu
Wróciłam ze szpitala gdzie założyli mi testy na plecy, tak swędzi że się wścieknę a ponad to śmierdze cała jakimiś zapachami kwiatowymi :/ fuuuu
plushak jakiego plastyka? u mnie nie ma takiego kierunkuniestety..
rzadko mam czas na kawe i forum,dzis jestemw domku moge tu troche posiedziec
wszystkie marzenia sie spelniaja
a ja wyjmuję zza telewizora kolejno: dwie maty do tanczenia, plyty cd, ktore sie zsunely, fakture, niezaplacony rachunek za komorke, kocia kupe, dwa dlugopisy.. flaszke pusta po wodce?
gitare zbity wazonik i duzo kurzu, a wszystko to.. przez kocia kupe wlasnie, bo smierdzialo i doszlam gdzie
![]()
dzikakura Ty to jesteś agentka
a mi się wysypał różowy brokat i świecę sobie jak świeżynka z czarnobyla
ale grunt że oczy widzą co na forum nowego![]()
czarnobyl mnie rozwalil![]()
Kura wychodzi że niezła imprezka była![]()
![]()
Słucham muzyczki...
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
czytam sobie forumtyle jeszcze przede mną do poczytania
tyle ciekawych tematów tu
![]()
no ale zaraz się kładę![]()
A ja się właśnie skończyłam upiększać i jadę zaraz do mamusi na obiadek![]()
siedze w domku, przeglądam forum i nadrabiam zaległości![]()
oglądam wanted a zaraz podążam na kości
Ja spijam jak zwykle kawkę i szukam inspiracji na dzisiejsze pazurki, wiem że mają być zielone ale kompletnie nie mam na nie pomysłu![]()
pije 2ga kawe i zaraz jade po stol do pazurow ,bo stary mi stlukli przy przeprowadzce...buuu
poczytam tu troszke i zabieram sie za lekcje.,.![]()
Od 8 rano zbieram się za sprzątanie ale w ogóle mi nie idzie...![]()
hmmmm....teraz to moze i nic nie robie ale za chwile ide skonczyc druga lapke sasiadce![]()
pierwszy raz robie komus pazurki i powiem, ze jakis tak mi ciezko na kims, wole na sobie![]()
choc mimo ze budowa u mnie lezy to jestem ciut zadowolona![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)