Witam wszystkich... nazywam sie Agata i przygode z paznokciami zaczełam rok temubardzo mnie to wciaga i nawet zmieniam prace żeby byc na bierząco
Pozdrawiam
![]()
Witam wszystkich... nazywam sie Agata i przygode z paznokciami zaczełam rok temubardzo mnie to wciaga i nawet zmieniam prace żeby byc na bierząco
Pozdrawiam
![]()
Witamy i gorąco ściskamyMoja imienniczko
![]()
Hejka!
Jestem tu nowa!
Paznokcie robię tak średnio od dwóch lat,ale z przerwami bo nie było zbytnio czasu
Wczoraj mnie zaszczyt kopnął i robiłam Pannie Młodej paznokcie na ślub i jej mamie!
Pierwszy raz...
Pozdrawiam Was wszystkie i myślę ,że będzie mi się fajnie z Wami współpracowało![]()
Witam wszstkie nowe maniaczki pazurkow i te te ktore zacznaja przygode z pazurkami..na pewno nie bedziecie sie nudzic bo tutaj zawsze cos sie dzieje i wiele tematów was zainteresuje..
pozdrawiam..
Witam wszystkich pznokciami zajmuje sie od 2007r ale z przerwami bo urodziłam dzidziusia![]()
witamy serdecznie, bardzo cieszymy się ze coraz to nowi styliści dołączają do naszego grona
Witam wszystkie nowinki i emilię pełną sił po urlopie![]()
Witamy![]()
I ja witam nowo przybyle![]()
Witam wszystkie nowe dziewczyny![]()
Wypysia
laurencja witamy![]()
Witam dziewczyny![]()
Hej Marta witam na forum ,Ja tez pochodzę z kieleckiego![]()
Wypysia
Również witam Wszystkich.
Mam na imię Daria.
Dopiero zaczynam przygodę z pazurkami.
hej Dariaprzyjemnej lektury
![]()
Witam Wszystkie Nowe Forumowiczki bardzo gorąco![]()
Witam;-)
Miło mi, że mogłam do was dołączyc;-)
Jestem Karina i jak narazie zaczynam robic pazurki, mam nadzieje że w razie ptrzeby pomożecie;-)
I ja witam wszystkich co do Nas dołączyli![]()
Cześć dziewczyny, ale nas się dużo robi... Oj będzie się działo![]()
Ja rowniez witam wszystkie nowe forumowiczki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)