Plushak, Dziakura i Jade - dziewczyny jesteście niesamowite, piękne prace![]()
Plushak, Dziakura i Jade - dziewczyny jesteście niesamowite, piękne prace![]()
jadeeee, swietne. Po szkoleniu u Ani, co?
Wiec tak, dolecialam, komplet bizuterii wsiakl, jak widzicie one stroke ma branie, hyyyyyy
a tu.. no same widzicie, co.... czas wyjsc z strołkami do ludzi...![]()
Widzę ze sie dałas namowić na "chodzącą" reklameSuper
!
a co tam, raz sie zyje szoko, poza tym.. nie znosilam tych butów![]()
kurkono wspanialy pomys ,kwiatuchy przepiekne ... a buty...
rozumiem ze ich nie lubisz !
hyy asiek, beznadziejne sa, nie? ale teraz moze odwroce uwage od ich brzydoty tymi kolorami, baby nosza zapaski w kwiaty i chusciny, a ja bede nosic buty
![]()
kurko ja to czekam jak przyjdzie czas na mocherowe berety -ciekawe jak sobie z tym poradzisz...ale wierze w ciebie
![]()
Kurko fajny pomysł z tymi strołkami na butkachTy talenciaro nasza !
plushak ale dałaś czadu z tymi kwiaciunami łooo jezuuuuśkuuuuPikne
Qra Picasso nasz czekamy na łon strołkowy moherowy beretMalunki śliczne ale te buty hmm chyba oddaj babci co
![]()
Mała Mi... to wrzask mody w tamtym sezonie byl, nooooowprost z Deichmana za 45 zeta bodajze
podziekowania mi sie skonczyly, dziekuje Wam bardzo dziewczyny, ciesze się, ze sie podobają.
A tu do tych butków bransoletka![]()
Qra jak Ty przywalisz fotką to normalnie moja mysz komputerowa spitala do kąta coby mi szoku zaoszczędzić
możesz normalnie iść kobieto na salony walnąć Liliyę w pierś i powiedzieć.. "co mała wymiękasz"
BoskiE![]()
cicho pluszak...Mam Ci wytknac caly parapet suszacych sie kolczyków?, hyyyyy
![]()
Plushak - istne cuda, powaliły mnie. Mogę prosić o linki do filmików Tatyana Kudryavtseva na priva, bo coś mam problem ze znalezieniem.
Kura - rewelacyjnie zrobiłaś te buty, też takie chce! Zabezpieczyłaś jakoś te cudne malunki?
![]()
Kastanka dzieki, nie, nie zabezpieczylam, lakierem nie mozna bo skoropodobny wytwor popeka przy chodzeniu, ale to z czego zrobione sa te buty jest porowate, wiec jeden dzien na sloncu, wyscnie dobrze i nic tego nie ruszynie zlezie tak jak z tkaniny
Dziekuje Ci dudelja.. cieplutko mi sie zrobilo
dzieki Mała... ty zobacz lepiej pluszaka, a Lilyi bic w piersi nie bede, bo jestem waga ciezka, nie daj Boze trafię - i kto nam bedzie na jutuba roze do zgapiania wstawial - jak zabiję?
![]()
ciotka w zyciu bym nie wpadla by pomalowac na kwiatkowo buciki![]()
swietna reklama dla Ciebie i powiem, ze nawet wygladaja jakby byly z takim wzorkiem kupione....Kura, Ty szalencze![]()
Dzieki ciotka, ja tez bym w zyciu na to nie wpadla gdyby nie... Rosjanki rzecz jasna![]()
Kurka no normalnie mnie zatkalo z tymi bucikami,super to wyglada,i to tez farbkami akrylowymi?Zdradz technike?
p.s. U Ani uczylam sie innych rzeczy nie one stroke,ale moze kiedys skorzystam bo jest super instruktorka![]()
Ostatnio edytowane przez Jade ; 09-09-2010 o 15:22
Jade piekny komplecik wymalowałaś
Qra buty powaliły mnie na kolana...tak sie zastanawiam czego jeszcze nie wymalowałaś?... zarąbiste...teraz pomykaj w tych butach i w razie pytan wręczaj ulotki z kolczykami i ten no..... bransoletkami
... żywy marketing
![]()
Kobitki. jestescie niesamowite.
jade... znasz technikedokladnie taka jak na kolczykach,tipsach, pazurach, szkatulkach i innych
tylko na tkaninie inaczej sie maluje farbami akrylowymi... wlasnie jestem w trakcie polowania na t-shirty tylko do lumpeksu dojsc nie moge
tuśka... kurde... tylko do czego ja te buty wloze... nawet jak nie byly pomalowane to tez nie wiedzialam do czego wlozyc, ale obiecuje, ze w nich wyjde
... choc raz
...kurko jak nie wiesz do czego ubrac te buty ,to zrob z nich wisiorek ,albo wisior raczej ...taki "gangsta" bedzie-nie?
a ogolnie to wymiatacie kobietki tymi malunkami ze szok...wszystkie sa piekne![]()
plush, jade, kurko- no piękności, jak zawsze!
kurko- juz dawno dawałam fotę torebki i butów tak pomalowanych i pytałam czym to zabezpieczyć i nie uzyskałam odp. Przecież robią "lakierki" więc na pewno da się czymś to zabezpieczyć, Chyba jutro pójdę do szewca zapytać to dam znać, o ile znajdę chwilę żeby tam dotrzeć
Buziaki dla Was![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)