Klanat spróbuj bardziej machać pędzelkiem, tzn. częściej.
Klanat spróbuj bardziej machać pędzelkiem, tzn. częściej.
Plusia takie jakies dziady za caly komplet 50 zl zaplacilam ,sa w tubkach ale do nauki ujda w tloku ,zreszta nie mam porownania bo to moje pierwsze.
ale słabo kryja bo jak na czarnym tle chcialam czerwonego cwieta zrobic to musiałam mazac 5 razy i tak dupa wyszła
A najbardziej mnie intryguje to ze na gladkiej i sliskiej powierzchni to jest o wiele prostsze i na plastikowym kubku te liscie wychodza jak marzenie hmmm
Niewiem o co chodzi
No i jak maluje np płatka na tipsie juz to posiagne tym pedzlem 3 milimetry i juz farby nie ma
Jeszcza daleka droga przede mna ale na you t. nie ma jak ta farbe mieszac a tego jeszcze niestety nie opanowałam![]()
Wypysia
kup polycolor.. nawet kilka sztuk na sprobowanie... zobaczysz roznice i nie bedziesz sie tak meczyc![]()
też mam jakieś dziwne farbki, Koh i norr czy coś takiego i są do niczego! Nawet czarna nie jest kryjąca, jak przeciągasz pędzelkiem to zostają tylko dwie linie farbki, po bokach pędzelka, a tam gdzie jest włosie nie zostaje nic...Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam. W dodatku za 10 szt tych farbek zapłaciłam 42 zł, i gdybym dołożyła te parę zł i kupiła Polycolor to myślę że teraz nie musiałabym narzekać...
Ale Klanat, te Twoje kwiatuszki są bardzo fajne, przerzuć się przy najbliższej okazji na Polycolor i na pewno będzie o wiele lepiej![]()
Carolla no cudne, cudne i jeszcze raz cudne
piekny kolorek, a kwiatki sliczneozywiaja te pazurki ponura pogode
![]()
Carolla Piękne! Czekam na więcej Twoich prac. Będę musiała więcej ćwiczyć![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Carola ślicznei fajny kolorek pazurkow
![]()
AtelierStylizacji Carolla piękne, cudne, przecudneee.!![]()
Carola jakie wesole i pazurki fajne, kochaj one stroke, kochaj, one stroke odwzajemnia![]()
Dziakurko ta lampa jest pomalowana niesamowicie! ja zamówiłam farbki dopiero będę próbować malowac łone storki
!
![]()
Carola fajne te pazurki takie wesole![]()
dziękuję bardzo za uznaniea kurze za reklame..
Karola super
i ja tez uważam że poly przebijają wszystko, zupełnie inaczej sie nimi maluje bo dobrze kryją
a tu na szkle (bardzo trudno sie maluje, bo akrylowe, ktore maja z zalozenia kryc, slabo kryja, a nie wygladaja jak witrazowe) i... dlugopisik![]()
Kurka jak zwykle zaśliniona siedzę ufff,pięknie
Wypysia
kura wspaniałe![]()
Kurka Normalnie oczy to mi wyszły z orbity![]()
Długopis jest świetny
I te pojemniki tak samo
![]()
Świetna robota
![]()
![]()
![]()
te górne różyczki wymiatają! są takie cudne![]()
Carolla Jestem w szoku! Może jutro będzie ze mną ok. Ale teraz gęba mi opadła ! Śliczne!
oj Carolla widać,że pięknie wyćwiczone kwiatuszki![]()
Ślicznie się prezentują zarówno na frenchu w pojedynkę jak i na każdym paluszku![]()
jezusiczku ale mi niezmiernie miło ze wam sie podobaja,powiem wam ze uwielbiam one stroke
i malowanie
ech... wlasnie skonczyłam kolejny wzór jutro postaram sie wrzucic
![]()
Carolla, śliczne kwiatuchy![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)