ja jak zwykle w pracy,za pol godziny koncze i do nastepnej roboty,wsiadam w klarete i cheya hehe
ja jak zwykle w pracy,za pol godziny koncze i do nastepnej roboty,wsiadam w klarete i cheya hehe
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kaska to ile Ty masz tych prac, ze z jednej do drugiej chodzisz ?![]()
Agnieszka
zapracowana kobitka...
ja maluje kubek... w koncu mam czas dla siebie![]()
zabieram się za pazurki mami![]()
napuszczam wode do wanny i zaraz myju, myju![]()
Agnieszka
niestety tak bywa,jak mam wolne w szpitalu to lece na karetke,nieraz wychodze wieczorem ze szpitala i wsiadam do karetki ,dalej do pracy,ale wiecej kasy wtedy mam,a pazurki robie wieczorami lub wczesnie rano,teraz coraz rzadziej niestety,nie mam czasu sobie zrobic,albo jak juz robie to ciezko mi idzie,chcialabym zeby kiredys ktos mi zrobil tak ladnie,dokladnie ,bo mi ciezko samej,obecnie tez jestem w pracy![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
kasiass-normalnie podziwiam ,taka mroweczka z ciebie....to zycze milej pracy a ja sie ubieram i ide do banku ,bo o 12 tej mam klientke-straszna marude,ale dam rade!
Się niby szykuję spać ale jednym okiem oglądam Boogeyman'a.
skonczylam ogladac boks z Hamburga, oczywiscie faworyt Vitali wygral ale na punkty...
za chwile filmik![]()
Agnieszka
kolacje ? o tej porzePlusia, Ty nocny marku
![]()
a ja sie ubieram i wychodze zaraz do pracy, a tak mi sie ie chce![]()
Agnieszka
siedze troszke na forum ,ale ide zaraz bo jestem taka chora ze mi chyba zaraz glowa peknie....
siedzę i tyję bo jem Przysmak Świętokrzyski .. ale trudnomiałam na niego mega ochote
piję kawkę i może zaraz poodkurzamczekam na pluszaka kiedy sie pojawi ,bo chcę zapytać o ciekawy opis na gg
![]()
od godziny 9 zabieram się za zrobienie śniadaniahaha
![]()
szperam w necie i objadam się cukierkami![]()
Siedzę zła... aaaa![]()
Zamulam się słuchając smuty jakieśLubię tak czasem.
Jem kolację![]()
rybe smaze bo zglodnialam![]()
Agnieszka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)