przeczytajcie hihi
Zaparkowała w powietrzu? :: Informacje :: Kontakt 24
przeczytajcie hihi
Zaparkowała w powietrzu? :: Informacje :: Kontakt 24
najlepsze są komentarze...
"kobieta to stworzenie Boże i powinna stać w ..."
mądrzy ! ale kto by to lepiej zrobił jak nie kobieta właśnie ?
haha dobre w tej anglii wszystko jest mozliwe ja osobiscie za kolko sie nie nadaje...poki co za duzo czynnosci na raz jak dla mnie nie ogarniam
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Trzeba mieć talent i wyobraznie zeby tak zaparkowac , kobietom tego nie brakuje
Wypysia
jakbym widziała swój skuter wepchnięty pomiędzy sztachety nie pytajcie jak to zrobiłam - żeby go wyciągnąć trzeba było 3 chłopa,mocnego zastanowienia i szlifierki
Kobiety górą ! Tylko my tak potrafimy !
bo kobiety sa genialne i tyle
E, tam - jestem już od wielu lat kierowcą i najwięcej debilnych i zaskakujących sytuacji na drodze widziałam niestety u mężczyzn
A to nie jest jakiś fotomontaż? Możliwe to? Może Toyota chce zwrócić uwagę na swoją markę? Bo dla mnie to jest nieprawdopodobne. No, ale jak się mylę to wielki ukłon w stronę pani kierowcy za takie zdolności. Ja jeszcze takiego poziomu wiedzy tajemnej na temat parkowania nie zdobyłam
mój nowy mistrz Załącznik 31648
jak ona to zrobiła?
emist kobiety są zdolne, niektóre w ogóle nie powinny otrzymywać prawa jazdy ale cóż
kiedyś gdzieś daleko w POLsce jadąc jakimiś mniejszymi drogami napotkałam pewną świetną sytuację: otóż dwie kobiety oczywiście w beretach na głowach jadące fiatem ss czerwonym rzecz jasna na małym rondzie chciały skręcić w lewo i wszystko byłoby w porządku gdyby kobieta kierująca pomyśała, a nie poprostu skręciła w lewo tym samym znalazła się na czołowo ze mną (nic drastycznego bo mała prędkość ale nawet nie wpadła na pomysła, że zrobiła coś złego - potraktowała rondo jako zwykłe skrzyżowanie tym samym zablokowała cały ruch)i była tym bardzo bardzo zdziwiona dlaczego wszyscy jadą na nią....
hahaha dobre nie ma co
no to zaczynamy
Emist jak na moje oko to fotomomtaz, babka uderzyla zderzakiem w pacholek i powstalo wgniecenie, a reszte czyli to niby "zamkniecie" tego pacholka jest dorobione zapewne przez smuzenie w photoshopie lub podobne narzedzie do rozciagania
jakos nie wyobrazam sobie by taka szkode spowodowal gumowy pacholek, a od gora na niego nie wpada, tym bardziej ze to wypukle
Agnieszka
a nie pomyślałam o tym
najbardziej prawdopodobne było dla mnie najechanie na przewrócony pachołek dalsze wycofanie do uzyskania pozycji pionowej pachołka
ja nie wyrabia z tych filmikow
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Nie no filmy the best nie mogę wytrzymać a w szczególności ten ze stacją
nie złe i jak widać nie była blondynką ale samochód chyba niedawno kupiony
Ale to prawda że kobiety w większości tragicznie jeżdżą. I często też są zawalidrogami...
Filmik ze stacji benzynowej wymiata
Ostatnio edytowane przez ola2500 ; 05-12-2012 o 21:47
wiecie jak to jest... kobieta musi się wykazać sprytem i pomysłowością, żeby facet se nie pomyślał...
Zapraszam do mojego rzęskowego świata http://lashstylist.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najgłośniej szczekają kundle, wyciszenie i powściągliwość - oznaki rasy
Dziewczyny, takie kobiety to wyjątki. Ja nie uważam, żebym była aż tak złym kierowcą Parę dni temu miałam tylko problem z dolaniem oleju, poprosiłam chłopaka o pomoc, to stwierdził, że jak spotka mnie taka sytuacja na drodze, to sobie nie poradzę. No to wygooglowałam ten artykuł http://artelis.pl/artykuly/64226/Jak...nie-dla-kobiet i dolałam bezbłędnie Aż się zdziwił.
całkiem śmieszne
---------- Dodano o godzinie 12:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:17 ----------
całkiem śmieszne
Mam nadzieję, że ja będę lepszym kierowcą Teraz jeżdżę sporadycznie, ale niebawem to się zmieni, bo myślę nad kupnem Volvo poprzez tę pożyczkę Najlepsze finansowanie Twojego nowego Volvo w Raiffeisen Leasing Podobno kobiety są lepszymi kierowcami od mężczyzn...
Kobieta zdolna jest. Przynajmniej wesoło jest.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)