też chce świnusię
piękne te wasze prosiaczki
![]()
nuum, Nuka ma piekne oczyska a Bobuś jaki słodki![]()
nuum świetne zwierzaczki
Moja siostra dostała na urodziny chomika, miał być samiec1,5 tygodnia temu patrzymy do klatki, a tam 2 różowe "dżdżownice". HAHA Nie dość że to chomiczka to jeszcze była w ciąży i urodziła 6 młodych
teraz maleństwa już wypełzają powoli same z domku , mają ubarwienie , chociaż jeszcze nie widzą i nie mają bujnego sierściuszka.
jeszcze do 24 dnia po narodzinach siostra nie dotknie "TIMATIEGO" hehehehe , a maleństwa mają już zapewniony przyszły domekNiedługo zrobię zdjęcia , jeśli będzie okazja i pokaże jeżeli chcecie
![]()
oooo...sie udal chomik z niespodzianka![]()
jasne, ze chcemy fotki zobaczyc, jeszcze nie widzialam malych chomiczkow![]()
zawsze mialam dorosle osobniki![]()
Agnieszka
też chce zobaczyć małego chomisia
Witajcie!
Niestety nie mogę pochwalić się paznokciami,bo kiepsko mi to wychodzi,ale...za to pochwalę się moim psiakiem.Oto Rico
![]()
ładnie się komponuje![]()
agusia Yoreczek cudowny![]()
SZCZĘŚLIWA
kurna, myslalam, ze to pluszaczek jakis hehe...
super fotka i szkoda ze piesek ma oczka zamkniete![]()
Agnieszka
A o to one! Ten który trzyma ziarenko w łapkach , dzisiaj wyskoczył z klatki , spadł na podłogę i został odnaleziony przeze mnie w przedpokoju, gdy moja olbrzymica go oblizywała ;o Włożyliśmy go do klatki , całe szczęście mama go zaakceptowała i szybko wciągnęła go "domku". Szczerze nie wiem jak to możliwe że przeżył
nazwiemy go chyba szczęściarz
maleństwa mają 2 tygodnie równiutko i już niedługo będzie można je oswajać z człowiekiemi za 10 dni już oddać , bo zaczną się awantury rodzinne
![]()
świetnemieliśmy kiedyś 11 małych szczurków, tylko w nocy było słychać tupot nóżek
![]()
hyy jakie chomisie malutkieslodziuszki
![]()
ale fajne, nie mylilam sie co do wygladu w swojej wyobraznisuper maluchy...
Agnieszka
Słodkie te maleństwa
A tutaj kilka fotek mojej Soni
Załącznik 31725Załącznik 31726Załącznik 31727Załącznik 31728
dziękuję Emilko![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)