Witam wszystkich![]()
Witam wszystkie panie
Od zawsze interesuję się stylizacją paznokci, jednak nigdy nie odważyłam się na podążanie w tym kierunku, zatem najwyższa pora to zmienić![]()
Zabieram się do czytania, tymczasem życzę Wam wszystkim miłego popołudnia, i owocnej pracy tym, które spędzą je nad pazurkami!
p.s mam 23 lata i mieszkam w UK. Póki co taka wiedza wystarczy ;-)
Paaa![]()
Witam wszystkie miłe Panie, zalogowałam się tu bo chce się czegoś więcej dowiedzieć na temat metody fiberglas. na pewno wiem że produkty tej firmy są bardzo dobre i szczerze polecam:
Paznokcie i tipsy żelowe, akrylowe oraz dekoracja tipsów, odnowa oraz produkty.
Głównie to chciałabym zobaczyć film jak to krok po kroku robi się takie pazurki, mam nadzieje że pomożecie :-)
Witam wszystkie nowe osóbki![]()
Witam.
Mam na imie Sylwia. Szkolenie ukonczylam pod koniec sierpnia, czyli zaledwie dwa miesiace temu. Ucze sie.![]()
Pozdrawiam wszystkich serdecznie![]()
Witam serdecznie
Mam na imię Ewelina, mam 22lata.
W lipcu ukończyłam studia kosmetologie a kurs stylizacji paznokci robiłam w 2009roku.
Wieżę iż na tym właśnie forum dowiem się ciekawych rad od specjalistek
Pozdrawiam
Witamy wszystkie nowe osóbki i zachęcamy do udzielania się na forum![]()
Witamy witamy![]()
witam jestem studenka z Gdańska pazokcie robię od lipca niestety nie przeszłam kursu, uczę się z forów takich jak to i myślę że nie jest ze mną tak źle ;-) pozdrawiam wszystkich
Witam Serdecznie !
Mam na imie Basia ! Ukonczylam niedawno kurs przedluzania paznokci zarowno metoda akrylowa jak i zelowa ale w kilka dni niestety nie bylam w stanie zapamietac wszystkiego jak i wszystkiego sie nauczyc mam nadzieje ze przy Waszej pomocy wykonywane przezemnie pazurki beda z miesiaca na miesiac coraz piekniejsze !Licze na Wasza pomoc !Pozdrawiam
Witamy serdecznie![]()
Witam , mam na imię Dominika i mam 19 lat, od dwóch lat moją pasją jest zdobienie paznokci, od roku przedłużam metodą żelową od miesiąca akrylową. Jednak niestety nadal jestem amatorkąUczę się w szkole fryzjerskiej
pozdrawiam wszystkich
Mikusia19911
Witamy na forum Mikusia i czekamy na prace![]()
Wypysia
Witam i ja
Mam na imię Lila, mieszkam we Wrocławiu, skończyłam 24 lata. Stylizacją czynnie zajmuję się od września 2009 roku kiedy to ukończyłam kurs.
Mam nadzieję, że miło nam wszystkim będzie się ze sobą rozmawiało
Pozdrawiam
witamy![]()
no jasne ze bedzie milowitamyyyyyyyyyyyyy
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witam
Nazywam się Magda. Mam 19 lat i jestem z Ostródy (woj. Warmińsko-Mazurskie) . Stylizacją Zajmuje się od 2 lat. Nie ukończyłam jeszcze żadnego kursu choć w sierpniu mam zamiar na taki sie zapisać. Pozdrawiam![]()
Witam Was Kochane
Mam na imię Kasia od niedawna zaczęłam robić paznokietkikursów brak ale chce to zmienić kiedy nie wiem ale kiedyś napewno
Na co dzień zajmuję się całkowicie czymś innym czyli pracuje w sklepie z ubraniami dla pupelaszków maleńkich ;D Ale ogólnie jest fajnie
Na tym forum mam nadzieję że dowiem się jak robić je profesjonalnie i Wy mi w tym pomożecie(tj wytkniecie mi błędy itd.) prawda?
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)