a tu pazurki wykonane na tych tipsikach szału z tunelem u mnie nie ma ale i tak coś tam go widać.
tipsy abrdzo fajnie się opracowują, podoba mi się to że się zwężają
Załącznik 31045Załącznik 31046
a tu pazurki wykonane na tych tipsikach szału z tunelem u mnie nie ma ale i tak coś tam go widać.
tipsy abrdzo fajnie się opracowują, podoba mi się to że się zwężają
Załącznik 31045Załącznik 31046
Zapraszam
Facebook https://www.facebook.com/pages/Mmnails/1402254793409375
Blog http://mmnails.blogspot.com
Zarejestruj się a będziesz mogła odebrać i Ty darmowego boxa za gwiazdki http://shinybox.pl/order/index/mode/...n/?ref=2a40b69
Paatal sklep kosmetyczny http://www.paatal.pl/tell_a_friend/customer/41731.ht
agatta58 na razie nie planujemy wprowadzać takiego żelu, ale nasz cover różowy UNIVERSALE MisteroMilano - Żel cover rżowy UNIVERSALE (15 ml)
może Ci odpowiadać ponieważ posiada właśnie kolor zbliżony do mlecznego różu, jest kryjący w 70% więc możesz spróbować
plushak nie chcę Ci zmartwić ale najprawdopodobniej początek przyszłego roku
szerek no przyznać trzeba, że tunel prezentuje się ślicznie
RoksiSK to prawda, w obecnym wydaniu dla prenumeratorek magazynu paznokcie przygotowane zostały darmowe próbki naszych tipsów
daruniunia tak dostępne są próbki, bo więcej informacji zapraszamy na nasze forum
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was używała pilników mylar? Będę wdzięczna za opinie![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
goonis ja uzywamzrobilam nimi juz kila setów i wyglądają jak nowe, zero zużycia....polecam
![]()
dzięki, więc jednak się skuszę![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
alicjo dziekuje za odpowiedz , choc wydaje mi sie ze cover nie spelni swojego zadania w tym przypadku bo nie chodzi mi w sumie o delikatnie krycie plytki tylko o efekt "przytlumionego" frencha takie zele maja przewanie 30% krycia mysle ze jak zbuduje paznokcia coverem rozowym na bialej koncowce efekt bedzie raczej mizerny.
dzisiaj otrzymalam probki, serdecznie dziekuje![]()
agatta58, może w takim razie, jeżeli chodzi o przytłumiony french, nawierzchniowy TOP ROSA lub TOP BEIGE spełnią Twoje oczekiwania? Poniżej przesyłam zdjęcia tych dwóch żeli
1. TOP ROSA 2. TOP BEIGE
---------- Dodano o godzinie 15:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:52 ----------
![]()
alicjo dziekujeWiele razy przegladalam oferte waszych zeli a te mi uciekly . Mysle ze jak najbardziej mnie zadowola
![]()
Wreszcie udało mi się wypróbować tipsy INCURVATI (chociaż było ciężko z gorączką i kapiącym gilem...) i jestem w nich zakochana.
Są giętkie, świetnie dopasowują się do paznokcia oraz dają się zaciskać po nałożeniu materiału do uzyskania maxymalnego tunelu.
Zrobiłam krótkie pipy a oto tunel jaki udało mi się zagiąć przy tej "długości" .
Będzie to zdecydowanie mój sposób na prawą rękę![]()
![]()
otrzymałam próbkę tipsów MM i mimo że nie korzystam z tipsów przy robieniu pazurków to muszę powiedzieć że te są naprawdę superTunel bomba
elastyczne, łatwe w obróbce.
i już wiem że jeśli kiedyś będę kupowała tunelówki to właśnie te![]()
A ta promocja z żelami do kiedy będzie trwała? ale chyba w tym miesiacu skusze się na te tipsy z próbki i żel może teraz STANDARD? różni się bardzo od ESPERTO? bo na nim bardzo dobrze mi się pracowało.
szerek, promocja trwa do 31 października. Żel 3-faz. konstrukcyjny STANDARD od żelu 3-faz. konstrukcyjnego ESPERTO rożni się konsystencją i kolorem. ESPERTO jest typową galaretką o błękitnej barwie, STANDARD jest od niego rzadszy i jest różowy. Oba nadają się zarówno do frenchu jak i wtapiania.
Także do wyboru do koloru![]()
ESPERTO mi sie troche zabąbelkowałale nie narzekałam na konsystencję bo nic nie spływało, ale zawsze dla oceny mozna wziac ten drugi
![]()
ja mam ten zel Standard różowy i dal mnie rewelacja póki co :d ma świetną konsystencję![]()
ja nabyłam 2 kolorowe zele Mistero Milano zobaczcie jakie maja cudne kolorki
![]()
O kurczę - piękne![]()
rzeczywiście piękne kolory![]()
O kurcze, tusiacudowne kolorki
![]()
Tusia poprosimy tez fote jak juz bede uzyte![]()
Nareszcie dostępne są próbki żeli i akryli Mistero Milano. Każda próbka zawiera 5 ml produktu, koszt testera 2,90 zł. Próbki zamawiać można wysyłając e-mail na adres: biuro@misteromilano.pl. Zamawiać można tylko po jednej sztuce z produktu. Do zamówienia doliczane są standardowe koszty wysłania listu poleconego (5 zł).
Dostępne produkty:
- Żel 3-fazowy konstrukcyjny STANDARD
- Żel biały NATURALE
- Żel 1-fazowy przezroczysty ESPERTO
- Żel cover różowy UNIVERSALE
- Żel nawierzchniowy TOP TRANSPARENTE
- Polimer przezroczysty ESPERTO
- Polimer biały FANTASTICO BIANCO
- Polimer cover różowy STANDARD
Alicjo a do tych próbek jakieś koszty wysyłki są doliczaneale na stronie sklepu nie widzę tych próbek
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)