Tak musisz je troszkę poczochrać a One i tak troszkę jeszcze się rozprostują po skręceniu![]()
Tak musisz je troszkę poczochrać a One i tak troszkę jeszcze się rozprostują po skręceniu![]()
SZCZĘŚLIWA
jutro spróbuję i dam znaćŚlicznie dziękuję kochana
![]()
Ale boskie te loczki, musze chyba znowu zapuścić wlosy hehe
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
rowniez mi sie podobaja takie loki tyle ze za szybko sie mi rozwalaja....![]()
Takie cudo, jak tam na zdjęciu, to można też zrobić inaczej, ale osobiście mi ta technika nie podchodzi, jednak tak robią w moim w salonie fryzjerskim.
Robią to na szampon do włosów albo odżywkę. Tak jakby ugniatają palcami włosy przy głowie. To wszystko na mokro jest i wychodzą takie jakby fale. I potem to się suszy i czochra i coś podobnego wychodzi.
Można też takie włosy zamiast "ugniatać", zakręcić na jakimś klipsie i podsuszyć. Chociaż uważam, że obie te metody są bardzo czasochłonne, jednak efekt wychodzi lepszy niż na tym filmiku.
Wow wszystkie fryzurki i porady sa SUPER![]()
Ostatnio edytowane przez mika20711 ; 04-05-2009 o 07:12
Anu-la pięknie wyglądasz a fryzurka dopasowana idealnie
SZCZĘŚLIWA
a czy któraś ma zdjęcia loków francuskich?
jeśli to takie to proszę bardzo
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
A ja bym chciała z moich szaraczków taki kolorek sobie strzelić..nie wiecie jak to jest zrobioneBo jakieś cieniowanie tam widze a co ide do fryzjera to mówią że na moich krótkich nie da się zrobić pasemek czy balejazu...
Takie bym ciała...a nie takie jak w avku...
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
to może troszkę zapuść, zrobią Ci balejaż a potem po malowaniu obetną i wycieniują? nie wiem czy dobrze kombinuje![]()
moim zdaniem na każdych włosach się da zrobić pasemka... ja myślę że to są refleksy po prostu... fryzjer maluje je tak żeby wyglądały jak rozjaśnione od słońca+ dobre cięcie i ułożenie...
No własnie bo ja nie chce takich typowych pasemek jak starki hhehe tylko takie refleksyDobre określenie..
![]()
musisz powiedzieć fryzjerowi że chcesz refleksy on bedzie wiedzial o co chodzi i są tańsze od pasemek nawet chyba... u mnie coś koło 60zl na średnie włosy
ja naturalnie mam krecono -spuszone i tu dwie wersje jasna i ciemnaprzez długi czas rozjaśniałam no a teraz mam ciemny brąz zdania są podzielone ale większość twierdzi że w ciemniejszych mi lepiej
![]()
Ja też uważam , że w ciemnych jest Ci lepiej![]()
SZCZĘŚLIWA
ja tak samo jak Chanti w ciemnym o wiele lepiej![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
atta ciemne włoski Ci pasują moim zdaniem
ide jutro do fryzjera![]()
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
basia to koniecznie rób dzisiaj fotkę jutro po fryzjerze teżi wklejaj je tu żebyśmy mogły Cie podziwiać
![]()
SZCZĘŚLIWA
Dziewczyny mają rację w ciemniejszych Ci lepiej
---------- Dodano o godzinie 17:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:46 ----------
właśnieMagda nie zapomnij o fotce dla nas
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)