Hej.. Mam na imię Ania i paznokciami zajmuję się od niedawna.. Nie ukończyłam jeszcze żadnego kursu ale niebawem zamierzam to zmienić..Mam nadzieję, że dużo się nauczę dzięki temu forum.. Pozdrawiam..
![]()
Hej.. Mam na imię Ania i paznokciami zajmuję się od niedawna.. Nie ukończyłam jeszcze żadnego kursu ale niebawem zamierzam to zmienić..Mam nadzieję, że dużo się nauczę dzięki temu forum.. Pozdrawiam..
![]()
Magda, Kasia, Ania witamy, na pewno wiele się z tego forum nauczycie
![]()
Witamy cieplutko wszystkie nowe osóbki![]()
![]()
Witam wszystki nowe dziewczęta!
![]()
Czesc.!
Mam na imie Agnieszka i licze sobie 17 wiosenek ; )
miło mi wszystkich poznać*
Witamy nowe koleżanki![]()
zakazanesłowa, witaj![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Witam serdecznie wszystkich serdecznieMam na imie Martyna mam 23 lata i miesiac temu ukonczylam kurs stylizacji metoda akrylowa i zelowa.Mam nadzieje ze troszke sie od was naucze i ze poznam fajnych ludzi.Pozdrawiam
Witam. Nazywam się Marta, przedłużaniem paznokci zajmuję się od 2 lat.Bardzo podoba m,i się to forum i mam zamiar korzystać z zamieszczanych tu porad :-)![]()
To w takim razie i ja przywitam nowe forumowiczki, a co nie będę gorsza![]()
jasne, że poznacie fajnych ludzi, innych tutaj nie ma![]()
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Smarta28nareszcie ktoś z lubelskiego
![]()
Witam wszystkich serdeczni.
Mam na imię Aneta, paznokciami zajmuję się od ponad 10 lat, to moja pasja.
Zapomniałam już jak działają fora i mam nadzieję, że uda mi się tu odnaleść.
Pozdrawiam wszystkich.![]()
Witam wszystkich.
Na imię mi Kasia i mam 17 lat Bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Moje zainteresowania to moda i pielęgnacja dłoni
//czytamy regulamin // Kamis
witam serdecznie mam na imie Marta obecnie mieszkam w Angli tu skonczylam kurs i zamierzam dzialac
cisze sie ze tu trafilam bo wasze doswiadczenie jest bardzo pomocne
Hej![]()
Zadna ze mnie stylistka od paznokci,ale ciagle szukam co chcialabym robic i moze to bedzie strzal w dziesiatke? Licze na to ze troche sie naucze od Was
i ze mi pomozecie skomponowac odpowiednia "wyprawke" do nowego hobby
![]()
witaj...no to trafilas w dobre miejsce![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witam wszystkichMam na imię Asia,lat 22
Swoją przygodę z paznokciami zaczynam dopiero i mam nadzieję dowiedzieć wielu przydatnych rzeczy od was,a także dzielić się swoimi spostrzeżeniami.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
![]()
Witamy i zapraszamy do lektury, na łamach tego forum znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania, a jakiśjakiś temat nie został poruszony, to warto go poruszyć.
ja również witam wszystkich ciepło i serdecznie. Mam nadzieję,że będę tu częstym bywalcem![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)