owszem, ale nie wiem jak długo wytrzymam..
dziękuję..
owszem, ale nie wiem jak długo wytrzymam..
dziękuję..
Trzymaj się, trzymaj ! Będziemy Cię dopingować![]()
Meg - super fryzurka
Lusil - swietnie wygladasz w blond wloskach i z krotka grzywka , poprostu bomba
Emilia - wow sama farbowalas ? jak tak to gratuluje talentu.
Emilia no to zaszalałaś z kolorem dla mnie bomba
Lusil bardzo fajna fryzurka![]()
Wypysia
Nutella-propozycje ktore podalas sa super.
Ja uwielbiam fryzjera i pewnie fryzjer mnie, od jakiegos czasu dwa razy w roku obcinam wlosy na krotko (ale nie na chlopaka).Uwielbiam krotkie wlosy bo moje piorka nie nadaja sie na dlugie.Jak bede miec jaka fotke to wstawie.
dobra mam kilka nowych (nie śmiać się) i tak wygląda to bez tego blondu co tam był
Załącznik 32293Załącznik 32294Załącznik 32295
Emilia B. - dziękipodobne kolorki mamy
![]()
odwazne kobitiki jestescie![]()
![]()
Emila no bez tego blond paska zdecydownie lepiej![]()
na ostatnim zdjeciu swietna fryzurka, podobaja mi sie takie do gory zaczesane![]()
i ten usmiech
Renatka mialam caly lepek w wieku 16 lat w takim kolorze jak masz na przedostatnim zdjeciu ( czerwony, tycjan dokladnie mialam )
akurat to zdjecie wzielam bo wyzej chyba ten sam kolorek ale wydaja sie rozowe jak u Emi
przy okazji to bardzo ladna jestes i masz przemila twarzyczkeszczegolnie na ostatnim zdjeciu
![]()
Agnieszka
na dwóch pierwszych kolorek to różowy tonera na ostatnich to rudy
ale ze na włosach rozjaśnionych to nie wyszedł taki mocny jak mial wyjść
rudzia1985 - dziękuję za miłe słowa![]()
Renatka ten "siwy" z czerwonym/różem, wygląda pięknietakie połączenie idealne wręcz ...
świetne fryzury i kolorki kobitki w końcu do odważnych świat należy
a tu moje na 2 pierwszych aktualne włoski a na ostatnim super fryzura mojej niuni![]()
Korcia to drugie zdjecie wymiata, przeslicznie na nim wygladasz, mimo ze masz na "pol otwarte" oczka...
Agnieszka
rudzia ja mam zawsze takie oczka jak sie nawet leciutko uśmiechnę jak jestem poważna mam niewiele większe oczy takie małe kocie oki mam hahahha
Takie miałam fale na weselu![]()
Kaja piekne włosy...ta długosc blask kolor super/....
ja w piatek smigam do fryzjera i albo wroce z poprawionym odrostem albo zmienie calkiem kolor...raz sie zyje heh ....
kaja..............ale masz wlosy kobieto..cudo![]()
wrocilam od fryca.....był blond pasemka a jest.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)