Julcia rewelacyjny komplecik, te różyczki są cudne![]()
Julcia rewelacyjny komplecik, te różyczki są cudne![]()
julcia boska ta biżuteria z rewelacyjna różyczka
ponoć szarości ostatnio w modzie
więcej na blogu: Moja pracownia
zapraszam![]()
no dziewczyny szalejecie normalnie
pluszak, dla Ciebie to brak słow......
iwona, fajny komplet
kaniusia piekny one stroke, nie bedziesz z nami chciala gadac za pol roku jesli to sa poczatki
julkaaa, roza jak od ruskich normalnie
mysmy mialy w z plusiem wam wczoraj wymalowac co nieco, ale mi sie net zepsul, no
w ramach malowania w ogole kolejna lampa, z dedykacja od kury dla złotka(bo to zlotkowa lampa)
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 19-11-2010 o 13:45
Iwona no sa bardzo ladnekomplecikl boski, sama bym taki ponosila
Kura, Ciebie to zaraz schowam gdzies do szafy
liscie jak zywe, nie wspomne o kwiatkach, a roze![]()
Agnieszka
ciotka.. trup w szafiedzieki
![]()
Boze ale Wy jestescie głupie...zostawcie te pędzle w spokoju
![]()
Iwona, Kurka cudne te Wasze malowankiKurko normalnie jak żywe te kwiatki i listki! cuuuudne
śliczne!
Drogio ePanie skad Wy umiecie malowac te kwiatuchy? jak nauczylysci esie robic platki listki
kursy jakies![]()
piekne kwiaty![]()
Zbieram szczękę z podłogi
ale mimo wszystko dołącze swoje
Załącznik 32858
Załącznik 32859
SPN Magik normalnie wymiatasz tymi kwiatkami.
Kastanka liczne pudeleczko.
Kaniusia0 - Twoje czarno białe kwiaty wpadły mi w oczko.. tez musze sprobowac w koncu tych kolorków
Magik - sam login opowiada o tym co tworzysz.. magia.. Pierwsze kwiaty i liscie na czarnym tle chwyciły mnie za serce.. cudne... az nie do uwierzenia ze to ludzka reka malowała..
Kastanka - śliczne pudełeczkochętnie bym takie widziała u siebie, bo do ściany by mi pasowało
Kurka - no kurcze blade, nie komentuje.. wybacz brak mi słów...
Julcia - jestem pod ogromnym wrazeniem tego co teraz wyprawiasz dziewczyno !
dziewczyny bardzo dziekuje za wyrazy uznania
normalnie to najlepszy kopniak, zeby Wam cos nowego namalowac ;-)
ja uczylam sie wylacznie na Ukrainie, moj maz jest Ukraińcem, mam takie wspaniale szczescie bo inaczej bym 1800 km nie jezdzila na szkolenia - mam hopla na punkcie paznokci, ale nie zeby jechac tyle km w jedna strone na kurs - no i ............ mam tesciow w Charkowie i min 2x w roku jestem tam na szkoleniu i szlifuje reke ;-)
bardzo wazne sa pedzle i technika, celowo jezdze do roznych instruktorow - i juz dla siebie do swojego programu szkolen wdrazam te wg mnie najbardziej cenne wskazowki i wzory
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem oraz o umieszczanie reklam oraz promocji wyłącznie w działach do tego przeznaczonych / plushak
Ostatnio edytowane przez plushak ; 24-11-2010 o 18:45
Magik cudowne te kwiatkiaż się normalnie zakochałam w tych malowankach
SPN Magik-piekne,bajeczne,cudnie zaaranżowane z tłem i całą reszta <3
"Dłonie są krajobrazem serca"
SPN Magik cudne
kilka moich ostatnich ,aż strach wstawiać![]()
total bardzo ładne te Twoje kwiatuszki![]()
dziewczyny wszystkie wasze prace wymiatają, teraz święta za rogiem to kupie sobie zestaw pędzelków pod choinkę normalnie bo ja też chce takie umieć cuda tworzyć![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)