Kochane

Mam kilka pytań Mam nadzieję że wy mi chociaż pomożecie (gdzieś widziałam taki temat bądź post, albo tylko mi się wydawało ) Jak coś to najwyżej mnie zjecie

No dobrze zanim zacznę proszę tylko nie krzyczcie i nie wysyłajcie mnie na kurs, gdyż nie mam na razie na to czasu Ale postaram się w przyszłym roku pójść póki co sama chcę po próbować.

Akryl pokochałam ale teraz chcę poznać się bliżej z żelem i dlatego chcę coś po próbwać tylko nie bardzo wiem jak się do tego zabrać mam kilka pytań.

- Wybrać żel jednofazowy, czy może trójfazowy (jednofazowy to z czego zdążyłam się zorientować to jest do wszystkich warstw natomiast trójfazowy to jest podkład, budujący i nabłyszczacz)

- Kocham akrylowe coverki i żelowy obowiązkowo też chciałabym mieć. Trapi mnie jedno w której warstwie mam nałożyć kamuflaż...
Czy podkład -> kamuflaż (np.na to jakaś ozdóbka) -> french -> budujący -> nabłyszczający

Chciałabym na początek poćwiczyć na produktach od DR

Jest masa żeli dlatego nie wiem jakie wybrać (rzdkie,średniogęste,geste, supergeste)
Boję się że za rzadki będzie mi spływał po skórkach a z gestym sobie nie poradzę

Proszę o pomoc