edytakon na kazdej nowej blaszce jest folia(przynajmniej powinna byc jak jest nowa) czasem tak dobrze przyklejona ze mozna naprawde miec probem zeby ja zauwazycod brzegow paznokciem sprobuj podwazac moze w koncu cos sie odklei i zauwazysz
Sluchajcie ja wcale nie mam ani zdrapki ani wsyztskich stempelkow orginalnych z konada mam zwkle kupione od Dobrejrady dopiero niedawno zakupilam kilka orginalnych blaszek i 2 lakiery konadowskie wszystko odbija sie cacy i na 1 i na 2 wiec nie widze potrzeby przeplacaniano moze w lakierach widac roznice ale w blaszkach zadnej
![]()

od brzegow paznokciem sprobuj podwazac moze w koncu cos sie odklei i zauwazysz
Odpowiedź z Cytatem

! (1309844147) - Aukcje internetowe Allegro

śmiało piszcie mi na pw, wszystko zostanie rozpatrzone 
nic nie wychodziło, więc stwierdziłam, że zainwestuję w oryginalne lakiery KONADa, kupiłam biały i czarny, za dużą kasę, bo same wiecie, że KONAD się ceni, i to niestety nie rozwiązało problemu
bo oczywiscie jest ze mnie taka gapa, ze zamiast lakieru do zdobień, kupiłam zwykły lakier
teraz się z tego śmieję, ale wcześniej byłam wściekła
Podreperowała swój budżet i postanowiłam kupić nieduży, ale firmowy już zestaw KONADa składający się ze: stempelka ze zdrapką, osobnej zdrapki, płytki z 4 wzorkami oraz lakieru do zdobień i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu dalej było do d....
więc cisnęłam tym w szufladę i leżało tak sobie. Wczoraj zaczęłam wczytywać się w forum przy filiżance kawy i EUREKA
do tego nie trzeba siły tylko DELIKATNOŚCI
Dziękuję, dziewczynki za wszystkie cenne rady. Ponadto stwierdzam jak duża część dziewczynek udzielających się na forum, że nie koniecznie trzeba inwestować w drogie lakiery, płytki i całą tę resztę ponieważ wszystko z alle nadaje się tak samo do tej "zabawy" jak KONAD a jest DUŻO tańsze
mi się nawet udaje wykorzystać te lainerki do zdobień z alle, fajne kolorki i taniocha bo chyba 3 zł. Pozdrawiam
i jeszcze raz dziękuję