Julcia, no zakochałam sięPrzecudne pipki
A tu moje pierwsze w życiu pippeczki![]()
Julcia, no zakochałam sięPrzecudne pipki
A tu moje pierwsze w życiu pippeczki![]()
kachna piekne pipkiokropecznie podoba mi sie ten ksztalt ale za diabelka nie chce mi wyjsc... kiedys sie moze pochwale ale poki co bede podziwiac wasze dziela
Kachna rewelacja , az trudno uwierzyć że pierwsze .Śliczne są![]()
Kurcze,kachna!Piekne sa!I ta dlugosc!![]()
pipki, które ukazały się w najnowszym nr AP
Załącznik 32848Załącznik 32847
Tutaj znajdziesz niezbędne informacje
http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...w-gazecie.html
Emilia -piekne...kiedy ja dogonie ten Twoj talencior...staram sie,staram!
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Emilia, gratulacjePiękne są
Asiekfr cudowne pipki![]()
asiekfr, zajebiście Ci wyszły, chociaż nie wiem czemu, ale moim zdaniem jednak czarne wzorki troszkę tutaj nie pasują, ale najwazniejsze, aby Tobie się podobaly![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
ten ksztalt jest super mysle ze klientki sie w nim zakochaja. a robicie je tez zelem? bo akrylem chyba zdecydowanie wygodniej zrobic?
gattina-dzieki ...wiesz z tymi czarnymi eskami floreskami ,to tak wyszlo ,bo jak je zrobilam ,to mowie ...hmmm lyse takie ...dodam cusik... i ciach ... i takie juz zostaly
delyszys -zupelnie sie nie wypowiadam na temat zelu ,bo jestem raczej akrylowa ,ale mozna np. szkielet zrobic akrylowy i potem reszte zelem![]()
Emilko rewelacyjne te gazetowe
asiekfr super, nic dodac nic ujać![]()
"Niezadowolenie z siebie to podstawa każdego wielkiego talentu" - Anton Czechow
asiekfr, no fakt, pewnie by trochę tak łyso wyglądały, ale i tak mi się podobają![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Emilko te twoje pipki naprawde miodzio. jestem zachwycona
wlasnie teraz zobaczylam Wasze pipki
Emila, o szok, jakie one sa przecudnepierwsza fotka malina
Asiu one sa bardzo ladne, zdobienie tez![]()
Agnieszka
emilka nic dziwnego ze trafiły do gazety piękne są i tyle a tu moje pipki jedne robione do gazety ale sie nie załapałymoże następnym razem sie uda
![]()
Korcia ślicznefrenczyk perfekcyjny
![]()
Ja się muszę nauczyć tego kształtu bo tylko kwadrat i kwadrat, a widać nie jest trudny, chyba![]()
korcia no cudności![]()
"Niezadowolenie z siebie to podstawa każdego wielkiego talentu" - Anton Czechow
takie całkiem proste to to nie jest a moje prace nie sa idealne za słabo zaciskam tunel muszę spróbować najpierw zrobić kwadrat mocno zacisnąć tunel i potem piołwac pod kontem wolny brzeg bo ja robi odrazu na szablonie i nie zawsze mi ładny tunel wyjdzie atu o to tez chodzi żeby był mocny tunelik wtedy sa ładne
Korcia -bardzo mi sie podobaja!
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)